Таемин от Шайни и Съни от СНСД заеха гласовете си да участват в детския филм "Коала Кид: Раждането на герой"
Пресконференцията за "Коала Кид" се проведе на 3ти Януари в Лоте Синемаз в Сеул. "Коала Кид" привлича внимание заради участващите знаменитости, включващи Таемин, Съни и актьорът Юн Дахун.
Таемин от Шайни пое водещата роля като Джони и разкри мислите си за първия си опит. Той изказа, че той е бил много нервен по време на целия процес. Той каза: "Подобно на героя на Джони, аз съм доста интровертен. Когато анализирах личността на Джони, тя изглеждаше като моята собствена. Когато бях на запис, бях твърдо решен да фиксират, този част от себе си затова се опитах да бъда ярък и енергичен"
Той продължи: "Защото аз нямах опит при дублирането, аз говорих и получих много съвети от моите колеги, членовете на Шайни. Директорът също ми помогна, така че да се справя добре. Ако има още един шанс в бъдеще, аз искам да направя това отново. Научих много през това преживяване.
Съни от СНСД също изрази мислите си за първия си опит за озвучаване. Тя каза, че тя е молила за много помощ и съвети от Сеохйун и Таейон, тъй като и двете от тях имат предишен опит при дублирането.
Съни заяви: "Поради помощта на момичета, аз бях в състояние спокойно да действам с гласа си. Моят герой Миранда е много силна и имаше много емоции в сърцето ми, докато се опитах да изиграя тази роля. "
Режисьор Лий Кюнг Хо заяви: "Мислех, че имам нужда да се пробвам със големи звезди за този филм. Мисля, че Съни беше перфектна за водещата женска роля. Тя дори прилича на коалата! Мисля, докато Съни прилича на коалата най-много от всички от СНСД . Също така, Миранда не трябва да звучи твърде блестяща и мисля, че Съни има добър, непретенциозен образ, който беше точно на място за тази роля."
Филмът е приключенска сафари анимация за самотен коала от цирка на име Джони, който се опитва да защити околната среда с другите си приятели животни чрез изправяне срещу банда от алигатори и като резултате обявен за истински герой. Тя ще се появи по кината на 12 януари.