Брой мнения : 2926 Electric Hearts : 4960 Reputation : 75 Join date : 10.09.2010 Age : 28 Местожителство : East Sea~
Оо, " You are mouse!" сладкоо и вярнооо xDD и " My body is so hot! Yea, I'm hot! колко сладко го казвааа .. razби ме ... и накрая " What is this? Oo, I'm sorry!" това пръстче
Брой мнения : 1000 Electric Hearts : 1164 Reputation : 28 Join date : 31.08.2010 Age : 35 Местожителство : Варна/Varna, BG
на 0:07 джонги колко "разбиращо" го гледа гласът му е толкова секси като говори на английски хахха разговорът с амбър е като изрежда плодовете просто лудвам аххаха супер сладко е хахах и с тоя балон милия.. посланието за япония
Брой мнения : 1335 Electric Hearts : 1380 Reputation : 7 Join date : 04.12.2010 Age : 26 Местожителство : Варнаа ~ < 33
Ахх малее !! Много му отива да говори на английски Иииха как ли ще говори на Български ? Като дойдат в Бг ще разберем (аз имам вяра че ще дойдат!) Щом на всеки концерт в друга страна говорят поне по няколко изречения на езика на страната значи че и сигурно в Бг ще говорят на Бг Дано сте разбрали нещо
Брой мнения : 3653 Electric Hearts : 5635 Reputation : 55 Join date : 19.09.2010 Age : 32 Местожителство : София
Много е сладък като говори на английски Там дето е на сцената и говори с някакво момиче и го пита кой и е идеалния тип от групата съм се попикала да се хиля..как й го обяснява Иначе това за Япония беше много хубаво Също така и дето обясняваше колко е HOT! Което не е лъжа