Seoul

Декември 2018
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Календар Календар

Visitors

free counters

Poll

Победител е...?

15% 15% [ 6 ]
56% 56% [ 22 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 5 ]
13% 13% [ 5 ]

Общо гласове : 39

Latest topics
» SHINee Shawols Skype ~
Нед Окт 22, 2017 6:30 pm by rally___

» Because I met you
Пет Мар 27, 2015 8:07 pm by Anny

» 21.
Пон Дек 01, 2014 5:55 pm by nasa__

» The color of your love
Нед Ное 16, 2014 8:24 pm by lil_sun

» ~♥ Taemin's heart ♥~
Пет Окт 10, 2014 2:23 pm by ..TaeminGirl..

» Kaкво мислят Shinee за теб ?
Вто Авг 26, 2014 11:01 am by SHINee_JongKey

» Намисли си дума..
Вто Авг 26, 2014 10:49 am by SHINee_JongKey

» You..The Music In Me~♫♫
Вто Авг 26, 2014 8:55 am by SHINee_JongKey

» The true love
Пет Авг 22, 2014 8:45 am by SHINee_JongKey

Music

You are not connected. Please login or register

Демоничен свят..

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Демоничен свят.. on Съб Авг 11, 2012 9:39 am

- Ellyzabethx-

avatar
I keep dreaming ’bout you ★
I keep dreaming ’bout you ★
Първо, искам да се извиня за това, че спрях да пиша фик-а "Скитница", но с една случка се преобърна целия ми живот не ми беше до писане или продължаване на фик-ове. Ще продължа скитница и ще започна нов. Наистина много се надявам да ви хареса.
Само да ви предупредя, че това няма да е поредния училищен романс, мисля този път да е нещо по пленяващо.

ПЪРВА ГЛАВА

Oh, so you think you know me now
Have you forgotten how
You would make me feel
When you drag my spirit down
But thank you for the pain
It made me raise my game
And I'm still rising, I'm still rising
YeahЧувах виковете и руганията на разгневените съседи, насъбрали се пред вратата на апартамента ми, но това не ме интересуваше. Понесла съм прекалено много убиди през живота си! Та сега за едни старци ли да се мъча? Аз съм тийнейджър не мога по цял ден на седя на дивана пред телевизора и да гледам сапунки или да си лягам в 20:00 със сънчо.Минаха няколко часа и вече виковете от коридора затихнаха, отидих до уредбата и я изключих, беше ми много приятно да ги дразня... винаги, когато минех покрай тях те си шушукаха нещо от сорта "Колко много западна това момиче" "Някой казват, че била уличница". Мразех да говорят или пускат неверни слухове по мой адрес. Идваше ми да отида там и да ги нахраня хубаво но не ми се занимаваше. Затова си отмъщавам по този начин. Седнах на леглото и се пресегнах към едно пликче стоящо изкусително на нощното ми шкафче. Съдържанието бе бял прах - да точно кокаин. Този наркотик ме поддържаше през последните няколко месеца. Това бе моя кислород имах нужда от него... взех една хартийка,навих я така, че да се получи фунийка, след това изсипах белия прах на шкафа. Взех фунийката и я доближих до праха .. шмръкнах един,два пъти. Чувствах как дробовете ми изгаряха от желание за още и още..изгаряха,горяха, както казах преди малко това бе моя кислород,моята храна...това нещо ме поддържаше жива. Шмръкнах още няколко пъти докато дробовете ми не се успокоиха, след това хвърлих фунийката до белия прах и легнах на леглото. Ухаеше толкова приятно .. на лавандула, затворих очи и оставих тежестта си в "ръцете" на няколко прогнили дъски.
***
- Ново училище, нов живот! - възклинках докато се качвах на черния си жребец. Вързах дългата си коса на опашка и сложих предпазната каска. Наистина държах на сигурноста.
Натиснах педала и жребеца потегли с мръсна газ. Обичах опасните неща, винаги поставях живота си на риск, но едва ли ми пукаше. Нямах нито родители, нито приятели и наистина ми беше добре, нямаше за кого да мисля. Обичах живота си ... бях свободна и това наистина ми харесваше. Както казваше преди една учителка от старото ми "гнездо", живота е риск и трябва да го поемеш ако искаш да си щаслив. Наистина говореше доста объркано, винаги се изразяваше с поговорки, това наистина ми лазеше по нервите.
***
Паркирах жребеца на паркинга, когато до мен спря черна лимузина.
- Богати хлапета. - казах с насмешка и слезнах от мотора, като все още не бях свалила каската. От лимузината излезнаха няколко момчета, доста накипрени, явно бяха доста известни щом всички се втурнаха веднага към тях. Питате се от къде се взеха? Е, и аз не знам, но и не исках, честно казано не ми пукаше. Свалих каската, като пуснах косата си. Тя бе черна, като катран, стигаше до кръста ми. Нямах навика да я връзвам. Махнах кожените ръкавици и ги напъхах в чантата си. Огледах се и видях, че тълпата се е разотивала. Тръгнах към входа на училището, като извадих малка хартийка от джоба си. На нея пишеше какви ли не глупости. Изведнъж чух звънеца и забелязах, че доста съм се отплеснала в четене. Тъкмо щях да затворя вратата на шкафчето си когато чух вик. Отидох да видя какво става и видях две момчета да си ръмжат. Единя скочи на другия, като показа наистина остри зъби. Ей, сега изпаднах в паника
-"Какво ставаше тук"?

http://staywithme.bulgarianforum.net/

2 Re: Демоничен свят.. on Съб Авг 11, 2012 12:28 pm

- Ellyzabethx-

avatar
I keep dreaming ’bout you ★
I keep dreaming ’bout you ★
ВТОРА ГЛАВА

Тъкмо щях да затворя вратата на шкафчето си когато чух вик. Отидох да видя какво става и видях две момчета да си ръмжат. Единя скочи на другия, като показа наистина остри зъби. Ей, сега изпаднах в паника
-"Какво ставаше тук? Какво беше това"? - изведнъж ме заляха хилди въпроси.
- Веднага спрете с това! - чух дрезгав женски глас. - Какво си мислите, че правите? Това е училище! - все още не можех да видя лицето на жената тъй, като се беше "скрила" в сянката на вратата. Момчетата се стъписаха и в един глас казаха:
- Съжаляваме госпожо, обещаваме, че ще поправим поведението си. - четеше се доста мъка в очите им. Изведнъж жената пристъпи напред. Беше висока и стройна, косата и бе вързана на кок. Носеше някаква папка, може би това бе папката с "досиета" на учениците. Тя ме погледна и попита:
- Млада госпожице, защо не сте в час. - изсмях се млада госпожице, да не сме в праисторическата епоха подяволите? Погледнах я и видях, че не се шегуваше, тогава казах:
- Аз съм Алисън Берг, нова съм. Изгубих се .. - реших да спестя подробностите.
- О, да вярно. Много се радвам, че се присаедини към нашия скромен клас, добре дошла в единственото училище за магични същества. - магични какво? Може би не бях чула правилно:
- За какво говорите? - казах аз като се изсмях, помслих си че се шегува с мен, но май не беше така.
- О, записала си се в това училище, а дори не знаеш за какво е? Наистина много инетересно ... ела с мен! - каза тя и закрачи вероятно към кабинета. Докато се "разхождахме" тя започна да ми обяснява:
- Преди много години се родили Доброто и Злото един вид - Демони и Ангели, още от тогава хората измисляли какви ли не истории за създаването на света. Едни мислели, че той произлиза от Демоничното Царство, а други имали много по-различна теория. Единственото вярно в техните истории е че има два ралични демонични свята. В единя свят живеели вълци, върколаци, фей и какви ли не други чудати създания, а в другия вампири, демони и много други, но когато двата свята се обединили те трябвали да се сработят, но това не им се харесало и започнали война. Избивали се помеждуси без да им мигне окото за това ние решихме да направим академия за АМС - Академия за Магични Създания. Искаме да има помогнем да си помагат и да се търпят, надявам се разбираш какво имам напредвид.
- Но, аз не съм магично създание! - възкликнах учудена от цялата тази история.
- Напротив! - каза тя и аз я погледнах:
- Училището има бариера, само магичните създания могат да преминат през бариерата, което значи, че ти си една от нас. - правилно ли чух , "Една от НАС" , да не би и тя да е:
- Да и аз съм магично същество, мила. Аз съм демон, ако искаш да разбереш повече за историята на академията или какво създание си ти,виж картата в зала 4, надявам се да съм ти помогнала и влизай в час. - Каза тя и влезе в кабинета си. Само да ме бяхте видели, стоях пред кабинета с отворена уста. Аз магично същество ..., добре реших да игнорирам това, което ми каза тази жена и отидох до стаята в която се провеждаха занятията. Отворих вратата и влязох. Огледах се и се засмях, всички ме погледнаха, беше неловко.
- Предполагам, че вие сте госпожица Берг? - попита учителя облечен в синя престилка на цветенца, защо си го причиняват тези хора. Реших, че е време да отговоря на зададения въпрос:
- Да аз съм. И съжалявам за закъснението, изгубих се! - въкликнах аз и забелязах как целия "магичен" клас ме гледаше.
- Добре, седни! - каза той и ми посочи един чин, уеу, самостоятелни чинове, поне този семестър няма кой да ме ръчка от ляво или дясно! Сопнах се когато чух последния въпрос на учителя:
- Така и не ни казахте какво магично същество сте вие госпожице Берг?- обърнах се и дадох голяма мазна усмивка, казвайки:
- Все още не знам! - всички ме погледнаха и започнаха да се смеят.
- Как така не знаете, добре остави ще поговоря с директорката. - почувствах се доста неловко. Седнах на чина и потънах в мисли. Докато не чух някой да вика името ми обърнах се и видях помчето, което тази сутрин слезе от лимузината:
- Ей, новачката, внимавай да не се спънеш. - каза той и се изсмя леко, да много смешно. В същия момент звънеца би.
- Доста бързо мина часа! - възкликнах аз ставайки от стола, но може би това бе най-голямата ми грешка. Изведнъж се струполих на земята.
- Какво по ...- казах аз поглеждайки към завързаните връзки на обувките,после погледнах нагоре и видях същото момче да се превива от смях, след това ми намигна и ме отмина. Как мразех това училище още от първия си ден!

Наистина много съжалявам ако има грешки, но наистина бързах. Знам, че ще ви се стори доста фантастично, но аз си падам по тези неща. Малко предложения кое да е момчето. В смисъл кой да е от Шайни, защото се колебая.

http://staywithme.bulgarianforum.net/

3 Re: Демоничен свят.. on Нед Авг 12, 2012 4:11 pm

shinee_girl

avatar
I keep dreaming ’bout you ★
I keep dreaming ’bout you ★
bravo spravila si se chudesno mn mi haresa a momcheto mislq che podhodqshti sa Taemin ili Key no ti si reshavash de

4 Re: Демоничен свят.. on Пон Авг 13, 2012 6:56 am

- Ellyzabethx-

avatar
I keep dreaming ’bout you ★
I keep dreaming ’bout you ★
shinee_girl написа: momcheto mislq che podhodqshti sa Taemin ili Key no ti si reshavash de

Много благодаря вече се бях отчаяла, че фик-а е боза, ( не че не е ама .. ), та и аз мислех да я някой от тях, като вмъкнем Минхо, но в последствие реших да е Taemin наистина МНОГО БЛАГОДАРЯ отново (:

http://staywithme.bulgarianforum.net/

5 Re: Демоничен свят.. on Пон Авг 13, 2012 7:57 am

shinee_girl

avatar
I keep dreaming ’bout you ★
I keep dreaming ’bout you ★
nqma za kakvo pak zapovqdai

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите