Seoul

Декември 2018
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Календар Календар

Visitors

free counters

Poll

Победител е...?

15% 15% [ 6 ]
56% 56% [ 22 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 5 ]
13% 13% [ 5 ]

Общо гласове : 39

Latest topics
» SHINee Shawols Skype ~
Нед Окт 22, 2017 6:30 pm by rally___

» Because I met you
Пет Мар 27, 2015 8:07 pm by Anny

» 21.
Пон Дек 01, 2014 5:55 pm by nasa__

» The color of your love
Нед Ное 16, 2014 8:24 pm by lil_sun

» ~♥ Taemin's heart ♥~
Пет Окт 10, 2014 2:23 pm by ..TaeminGirl..

» Kaкво мислят Shinee за теб ?
Вто Авг 26, 2014 11:01 am by SHINee_JongKey

» Намисли си дума..
Вто Авг 26, 2014 10:49 am by SHINee_JongKey

» You..The Music In Me~♫♫
Вто Авг 26, 2014 8:55 am by SHINee_JongKey

» The true love
Пет Авг 22, 2014 8:45 am by SHINee_JongKey

Music

You are not connected. Please login or register

You..The Music In Me~♫♫

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next

Харесвате ли това? ^__^

96% 96% [ 53 ]
4% 4% [ 2 ]
0% 0% [ 0 ]
Общо гласове : 55

Go down  Съобщение [Страница 2 от 19]

1 You..The Music In Me~♫♫ on Сря Фев 09, 2011 9:24 am

nasa__

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
First topic message reminder :

“You..The Music In Me~♫♫”

Анйонг~~
Значии, пак не можах да седя мирна и започнах да пиша.. Всъщност, бях започнала да пиша това още преди да свършим с 5+1=1, но рекох да не го пусна преди да завърша първото си творение.Да се надяваме, че и този проект ще бъде харесан колкото първия ми фик.. n__n
Опитах се да го направя като самостоятелен фик, т.е. и тези, които не са чели 5+1 да могат да го четат без проблеми
И за последно.. Всяка възможна прилика с останали истории е напълно случайна! (Казвам го с чисто сърце, защото докато пишех, спрях да следя почти всички фикове, които се публикуваха или все още се публикуват )
Приятно четене!♡1ва Нота- „Изпитът”

18ти Ноември, 2010год.

- Хьонг, хайде, изпий това.- каза Мино на Кий и му подаде някаква воняща течност.- Всичкото докрай и наведнъж, oneshot!!
- Yaaaah, оставете го най-сетне да излезе от колата.- ядоса се Оню.- Тези бабешки елексири най-много да му развалят стомаха по време на изпита!
- Мино, това пък какво е? Искаш да мина изпита или да ме отровиш??? Т’ва смърди на умрело, бе човек!!!- уплашено викна кандидат-судентът. Не стигаше, че е нервен, а и останалите не го оставяха. “Наистина щеше да е по-добре, ако бях ги оставил вкъщи..” помисли си той.
- Ами, хьонг…как да ти обясня…-измърмори Мино под носа си.- Казват, че този елексир бил №1 относно изпити..
- Толкова и аз разбрах! Питам те за съдържанието!
- Ами..първо го изпий и после ще ти кажа..
- Първо ми кажи и после ще реша дали да го изпия или да те полея с него!
- Тогава..-затрудни се Мино.- Различни водорасли.. рибешко сърце, пипало на неотровна медуза и мъничко кръв от октопод..- изброи той, докато виждаше как на всеки един от SHINee започва да му се гади.- Но всичко е супер прясно и добре миксирано!- оправда се той, докато следеше ядосаният поглед на Кий.- Е добре де, не го пий тогава! Но само не ме поливай с това нещо!- помоли се той.
- Хьонг, време е..-прекъсна ги Темин.- По добре да побързаш и да си заемеш мястото. Ние те подкрепяме, ФАЙТИНГ! MySpace
- ОПА, ОПА, ЧАКАЙ!- спря го Блинг, точно когато Кий хвана дръжката на колата.
- MySpace Сега пък какво има?!- попита отчаян той.- Честно, преувеличавате! Само някакъв си изпит..- опита се да ги успокои, но самият той мислеше обратното.
- Яяя~! От това зависи бъдещето ти!- скара му се Оню.- Бъди внимателен- мисли 3 пъти, ограждай веднъж!
- Ти пък не му се нахвърляй така!- прекъсна го Jjong.- Кибум, вземи това..-каза той и му подаде една кутия.- Вътре има два сандвича, шише вода, шоколад, мокри и сухи кърпички.. надявам се да съм ти помогнал малко.. Aja Aja! MySpace
- Хьооонг, благодаря ти!!- зарадва се Кий и посегна към него. Въпреки, че беше възпрепятстван от останалите членове, той успя да го прегърне.- Ти си ми опората в този ден! Наистина.. длъжник съм ти..
- Тогава за да ми се отплатиш, премини изпита! Знам, че нямаше достатъчно време да учиш покай работата.. а и ти беше до мен в моите трудни времена..- спомни си Блинг и отново за малко да заплаче.. след заминаването й той ставаше все по- емоционален с всеки изминал ден..- Както и да е, дано късметът да е с теб, братле!- каза той, докато Кий излизаше от колата.
Той със забързани крачки влезе в сградата. Повечето младежи го разпознаха, но в точно този момент не можеха да отделят време за известни личности, което беше облекчение за него.
Когато влезе в стаята, Кий седна на предпоследния чин откъм стената, без да гледа дали е предопределен за него или не. Отвори кутията, дадена от Jonghyun и взе водата. Започна да тупа с крак, докато отпиваше. Погледна часовника си- имаше още 30минути до началото. “Спокойно Ким Кибум, ти можеш.. Та ти си Всемогъщия Кий!” си казваше той, за да се успокои.
- Оооой, господине, седнали сте на моето място!- прекъсна мислите му един звънки глас, който привлече вниманието му. Той вдигна глава и видя, че някакво момиче виси над него. Извън своето желание, той започна да оценява вида й- нещо, което правеше с всяко момиче.. Така решаваше дали да му обърне внимание или да не се занимава повече. “Хмм.. сладко лице, макар и намръщено.. И прекрасна коса! Айго.. но сигурно е перука..”започна да размишлява той.
- Точно на теб говоря! Не ме зяпай така, а си прибери багажа!- отново прекъсна мислите му тя.
- Аз? Да стана? Че защо?- учуди се той.
- Да! Да станеш! Щото си ми седнал на мястото!
- Къде пише, че е твоетоMySpace?- попита я с нотка арогантност Кий.
- Еееей тука!MySpace- отговори момичето с по-голяма арогантност и му посочи залепеното на чина листче, където пишеше „№:401, Инйонг Майърс”.- Или.. и ти ли се казваш така? MySpace- попита го с голяма усмивка, готова за истеричен смях.- Ако е така, I’m sorry.. MySpace- започна да се киска тя, гледайки почервенелия от гняв и срам Кий.
- Айго.. съжалявам, не съм забелязал..- промърмори той и започна да събира нещата си.- Е аз къде съм тогава?!? MySpace- запита се той и се паникьоса, да не би да е объркал стаите като бърза.. Или не дай си Боже, сградата..
- Аами.. Ким Кибум, нали? Значи си на последния чин, зад мен..- отговори му момичето, въпреки, че въпросът не беше зададен към нея. Тя се почувства някак гузно за неговата спонтанна паника.- Почти си улучил.. почти. MySpace- продължи тя и посочи името му, написано върху неговия чин. После му помогна да се премести, усмихна му се и си седна на мястото.
“Малко високомерна, но какво пък.. MySpace А откъде знае името ми?.. Дали е фенка?..Сладка е.. а и косата сега ми изглежда истинска.. Господи, и какви големи очи! Със сигурност един от родителите не е кореец.. MySpace” размишляваше Кий. Детективският му нюх беше се появил.. отново. “Точно така Кий, иначе нямаше да се нарича Майърс.. БИНГО!.. MySpace Айго, Ким Кибум, за какво мислиш?! Имаш изпит след по-малко от 15минути!” сети се той и се ядоса на себе си.
Но без да усети, Кий започна да следи всяко движение на това момиче, Инйонг. Тя си свали раницата, извади химикал, молив и гума- нищо, които останалите не правеха.
Кибум забеляза още нещо- в стаята освен тях имаше още 27 ученика. 1/3та от тях нервничеха и преговаряха като за последно. Другата 1/3та гълташе всякакви бонбони или бабешки елексири, приготвени от загрижените им родители. Последната 1/3та беше тотално изключила от стрес- изразът „Нито приема, нито предава” беше точно определение за състоянието им. Единствено Инйонг извади слушалките си и започна да си тананика някаква песен.
“Хммм.. MySpace Харесва музика, облича се спортно, почти като момче.. явно не се тревожи за изпита, което показва, че или е гений, или е с хипер богати родители.. Но честна дума, хубава коса.. Черния й цвят пасва идеално на кремово бялата й кожа.. MySpace А и този лилав кичур ми напомня за моята коса от “Ring Ding Dong” времето MySpace Интересна личност, предполагам…” разсъждаваше той, докато им раздаваха тестовете. Тогава една от квесторите се развика:
- ОМО! Добре ли си??? MySpace- кресна учителката разтревожена.
- Да, не се тревожете, сега ще ми мине..- отвърна й спокойно Инйонг и повдигна главата си.- Напоследък много започна да става, вече свикнах…
- Добре тогава, нека другите да започнат работа!
Кий вместо да изслуша квестора, стана от мястото си и отиде при момичето. Стресна се, когато видя ръцете й окървавени.
- Айго, носа ли ти кърви?- попита той разтревожено.
- Ааа, не, просто се правя.. Всъщност това е доматен сос!- остро му отговори тя.
Кибум не отвърна на заядливия отговор и веднага извади носните кърпички от кутията на Блинг. Една даде на нея, а друга направи на по-малки парчета, под форма на тампончета.
- Д-доста си сръчен.. MySpace- каза слисана Инйонг, докато Кий й ги подаваше.- Благодаря..
- Майка ми е медицинска сестра, тя ме научи.- обясни кратко той и остана до нея, докато носът й спря да кърви. После отново седна на мястото си, но 20минути от ценното време бяха изтекли..
Изпитът бе общо 3 часа. Първият час мина още по-бързо от обикновеното заради „доматения сос”. През вторият час Кий само седеше и се опитваше да разбере задачите, но това не му се отдаваше много.
През първата половина на последния час, Инйонг стана тихичко от мястото си и отиде при квесторите.
- Излизаш ли?- попита единият.
- Не, просто исках да Ви попитам нещо..- излъга тя. Беше измислила начин да върне услугата на Кий.
- Яяя! Знаеш, че е забранено!- викна й жената ядосано.- Върни се на мястото си!
Момичето уж засрамено се запъти към чина си. “Добре, че сме до стената.. иначе планът нямаше да проработи..” помисли си тя и се усмихна дяволито, гледайки към Кибум. Той забеляза това и започна да мига на парцали, не разбиращ какво минава през ума й.
- YAAAAAH! НЯКОЙ ПОДСКАЗВА ВЕРНИТЕ ОТГОВОРИ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА!!- извика Инйонг, за да я чуят всички. Тя знаеше, че абсолютно всеки поне за следващите 5 секунди ще погледнекъм прозореца, затова ги използва изкусно- с бързо и плавно движение тя размени своя лист и листа на Кий. Веднага седна на мястото си и започна да го проверява.
- Айгу, това е бил чистача, който си върши работата.. MySpace- каза тя без да вдигне очи от листа.- Объркала съм се, извинете ме..
- Ако още веднъж ти чуя гласа, излизаш веднага!- заплаши я квестора, но тя не обърна никакво внимание на това.
“Какво по дяволите прави това момиче, иска да ни прецака и двамата ли?!? MySpace Ейшш, само това ми липсваше!!” викаше си Кий с всичка сила.. наум.
След 20 напрегнати за него минути, Инйонг най-сетне вдигна главата си от листа и се огледа. Всеки ученик беше концентриран върху своя тест, а квесторите говореха за връзката на Jonghyun и Shin Sekyung, която бе обявена преди няколко седмици.. Никой, освен Кий, не забеляза как тя без никакъв шум отново размени листите им. След това без да загуби секунда повече си предаде своя тест. Смигна на Кибум докато си прибираше нещата и излезе. Той отново я погледна като риба на сухо за момент, но после се съвзе и също си предаде листа, който бе коригиран от това момиче..
“Странно нещо.. ” мислеше си той, докато излизаше от сградата. Запъти се към красивата зелена градина, с която това училище разполагаше. Кий трябваше да изчака новият им жена мениджър, или както те я наричаха, Пратеникът от Ада, да го вземе от там. “Питам се, дали ми е фенка MySpace?.. Сигурно затова ми помогна.. MySpace А дали ме чака вън?! Може да я поканя на обяд за да се реванширам.. или вечеря.. MySpace…”размечта се момчето. “О, ЕТО Я!” забеляза седящата на една пейка Инйонг той и се усмихна с неговата чаровна усмивка…Последната промяна е направена от nasa__ на Сря Фев 09, 2011 5:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път
"If my joy can be your happiness, then thank you.."
Being a fangirl is not a hobby..It's more like..JOB!
http://www.last.fm/user/nasa__

26 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Нед Фев 13, 2011 4:23 pm

rally___

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
МИ ТУУ
айде да направим наса фенклуб !! хд

27 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Нед Фев 13, 2011 4:29 pm

rally___

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
Ейц, nasa___ вече официално си имаш фенклуб във фейсбук!
Който иска да се добавя ! - https://www.facebook.com/home.php?sk=group_200274646655720&ap=1

28 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Нед Фев 13, 2011 5:02 pm

nasa__

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
OMG!!! MySpace
Аз... аз... НЯМАМ ДУМИ ЗА ВАС!! MySpace
Господи... честно, в шок съм MySpace Не знам какво да кажа..Лелее, загубих ума и дума!! MySpace
Ах~~ сетих се.. чисто и просто..БЛАГОДАРЯ ВИ за подкрепата! MySpace
"If my joy can be your happiness, then thank you.."
Being a fangirl is not a hobby..It's more like..JOB!
http://www.last.fm/user/nasa__

29 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Нед Фев 13, 2011 5:10 pm

jongminfan

avatar
We're living in the SMTOWN! ☆
We're living in the SMTOWN! ☆
Яяя невероятна е главата Радвам се,че това ще е като продължение на 5+1 С нетърпение чакам да разбера какво ще стане нататък Давай в същия дух

http://smiley92.tumblr.com/

30 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Нед Фев 13, 2011 5:18 pm

rally___

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
Не, ние трябва да ти благодарим.
За всичките тези прекрасни истории с които ни пълниш глевите.
За всички тези прекрасни моменти изживяни докато ги четем.. за всички.. сълзи.. xD пролети четейки последните няколко глави.
Абее.. общо взето.. за цялото наслаждение, което ни донасяш.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ!


31 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Пон Фев 14, 2011 7:15 am

nasa__

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
Нота №5
Душевно състояние

Докато Темин и Чансок си говореха, Блинг Блинг седеше в чакалнята и тупаше нервно с крак.
- Следващия, моля!- обади се секретарката и погледна към него. Той стана, пооправи си блузата и влезе в кабинета на психоложката си.
- Омо, Джонгхюн-ши!- учуди се младата жена, която изглеждаше повече като студент, от колкото психолог.
- Здравейте, Юбин-ши.- отвърна му усмихнат той
- Леле, отдавна не сме се виждали! Как ви мина дебюта в Япония?- попита го тя. Това беше нейният стил на работа- започваше от нещо лесно, след това следваше въпрос след въпрос, докато не се стигне до истинския проблем. Блинг заради това я харесваше. Тя беше единствения човек, с който си комуникираше без проблеми. Вече се смятаха за приятели, а не само пациент и лекар. И така измина първата половина от сеанса им..
- И така де, бяхме доста заети..- завърши историята си Блинг с лека усмивка.- Даже нямахме време да сънуваме…
- Хм… Това значи ли, че вече я сънуваш по-малко?- подхвана Юбин. Много я биваше да намери удобния момент за въпроси.
- Ами… не знам..- отвърна й неспокоен Блинг.
- Нещо ли е станало? Разкажи ми.
- Юбин-ши.. мисля, че започнах да я забравям..- каза той и я погледна в очите. Погледът му беше по-скоро безпокоен, отколкото облекчен.
- Хехе, казваш го, все едно е лошо нещо.. Нали се опитваме да преодолеем травмата, която..
- НЕ!- прекъсна я грубо той.- Не ме разбирате.. И не наричайте любовта ми към нея травма! Не и пред мен..- продължи той с по-нисък глас.
- Добре, Джонгхюн-ши, извинете ме..- отвърна му тя спокойно. Беше свикнала с такива изблици на гняв.- Но не ви разбрах достатъчно добре.. обяснете ми.
- Ами.. преди седмица се опитвах да се сетя кой беше любимият й цвят.. така и не се досетих. После.. не се сещам кой размер дрехи облича, каква паста за зъби използваше, любимият й виц…- изреждаше Хюн. И докато го правеше, ставаше все по- неспокоен и готов да заплаче.
- Джонгхюн-ши, успокойте се!..- каза Юбин и му подаде чаша вода.
- Не, не мога.. Не разбирате! Вече не чувам гласа й в главата си ясен както преди.. дори не мога да се сетя за чувството, което изпитвах при допира й! Юбин-ши, това са малките неща, които ме поддържаха жив! С всяко ново забравяне усещам как губя желанието си.. да живея!- изрече той и след това настъпи кратка тишина.- И вие започнахте да ме смятате за безнадежден случай, нали?..-попита я той иронично, с лъжлива усмивка..
- Оф, писна ми!- викна психоложката, стана от мястото си ядосано и хвърли химикала си на пода.- Джонгхюн, чудя се дали има втори мъж като теб! Ако намериш някой, веднага ми се обади, да го грабна!- заповяда тя и седна отново.
- Не ви разбирам..- отвърна й Блинг и я гледаше все едно вижда извънземно.
- Престани да ми говориш на „вие”! само на 26 съм, караш ме да се чувствам по-стара!- скара му се Юбин и му се усмихна. Стана от бюрото си и седна срещу него. Хвана му ръката и продължи.- Виж, казвам ти го като приятел.. Ти си първия случай, за който не знам какво да направя, освен да ти помогна да си я върнеш.. Вече осем месеца идваш при мен, но няма никакъв напредък! От професионална гледна точка е доста депресиращо, да знаеш…
- Благодаря ти, Юбин нуна.. но няма как..
- Все още ли не ти отговаря на обажданията?
- Не.. а и от няколко месеца не съм я притеснявал..
- А на останалите от групата?
- С тях си говори..
- И защо не й казват истината?
- Опитват се.. колко пъти ги молех.. и те искат да го направят, но когато чуе името ми, тя автоматично затваря телефона..
- Айго…- въздъхна момичето безнадеждно.
- Мислех, че ще мога да пазя спомените си с нея по-дълго..-прошепна Блинг.- И двамата знаехме, че няма да може да се видим доста време.. Казвах си “Ще запазиш всяко нещо дълбоко в себе си. Когато ти стане тежко, те ще ти дават сила.. Дори да измине година, 5, 10, ти ще помниш дори най-малките детайли, не забравяй това!” А аз вече ги забравям…
- Обстоятелствата са били различни..- опита се да го утеши тя.
- Няма значение.. Юбин нуна, знаеш ли.. утре ще се изпълни точно една година откакто тя си тръгна.. откакто я погледах в очите за последно.. откакто я прегърнах..
- Ех.. времето минава бързо, нали.. MySpace
- Не.. всъщност, това бяха най-тежките 365 дена в живота ми..
- ЕЕЕЕ АМА ДЖОНГХЮН! Престани с тоя песимизъм!! MySpace- кипна Юбин.
- Нуна, плашиш ме!..
- Ще видиш ти как плаша аз хората! Тази вечер излизаш! Свикай и останалите от групата си, отидете в някой клуб и ще разкършете малко!- викаше ентусиазирано младата жена.- Явно при теб разговора не работи, така че, ще пробваме нов метод!
- Нуна, наистина..
- НЯМА НЕ! Ейш, само да не го направиш и те коля като пиленце!- предупреди го тя. Взе якето му от закачалката и започна да го облича.- Сега отиваш вкъщи, храниш се хубавичко, обаждаш се на останалите момчета, казваш им да се приготвят и довечера си прекарваш страхотно! Хайде, със здраве!- заръча му тя и го изрита от офиса си…

*Обратно в училището на Темин*
- Братле, това е последния час, нали?- прошепна Чансок.
-Да..- отвърна му Темин, без да спира да слуша учителя. Чансок си извади телефона и започна да пише “ След часа да се срещнем. Вземи и Мин, искам да я запозная с някого ㄱㄱㄱ Обичам тееей! ♥” и го изпрати на приятелката си.
Тя от своя страна се изненада от вибрацията на телефона, но когато прочете смс’а се зарадва и погледна към Минйонг.
- Мииин.- прошепна й тя.
- Кажи..- отвърна му тя, без да спира да слуша учителя.
- След часа може ли да ме придружиш?
- Зависи.. казах ти, че не мога да излизам днес. Имам работа..-отговори Мин, докато се опитваше да записва нещо в тетрадката си.
- Хайде дее, моля тееей!-каза Хюна почти на глас, и няколко човека от класа я погледнаха злобно.
- Омо, омо.. все повече започваш да приличаш на гаджето си.. тцтцтц..
- Яяя! Не се заяждай! И какво като приличам на него- той си е перфектен MySpace
- Щом казваш.. MySpace
- Ама идваш, нали? Налий? НАЛИИИЙ?
- Добре.. но за съвсем малко..- съгласи се Мин.
- Йееей! Обичам тееей!!- каза Хюна на глас и я прегърна. Учителката се ядоса и им хвърли тебешир в главите, но рефлексите на Мин бяха по-бързи и от куршума- тя веднага вдигна една ръка и го хвана. Тя направи крива физиономия, защото дланите й все още боляха от ударите на уволнената учителка по анлгийски.
- Съжалявам госпожо, пила е кафе за първи път през живота си и…- оправда приятелката си тя и се поклони. Учителката не каза нищо и продължи работата си.
- Мин-aaah..-прошепна отново Хюна.
- Сега пък какво?
- Знаеш си.. обичам теей!-каза тихичко приятелката й и я сръчка.
- Щом ме обичаш, защо слагаш това „й” след всяка гласна?! Знаеш, че се нервя! А и ми пречи да науча корейския както трябва! MySpace
- Добре деей.. Оф, в смисъл, добре дЕ..-отвърна й момичето смирено. След 5 минути концентрация върху урока, звънеца удари.
- Братле, имаш ли работа сега?- попита Чансок и погледна към Темин.
- Ами.. не. Защо?
- Ще се срещна с Хюна, ела и ти. Да я запозная с бъдещия ни кум. MySpace
- MySpace Не знаех, че я харесваш толкова много.. Кога е сватбата, да запазим време в програмата ми?- пошегува се Темин, докато излизаха от стаята.
- Продължавай в същия дух, не ме вземай на сериозно ти..- мърмореше си Чансок.- Ще те видя аз след малко… MySpace
- А, какво каза? Не те чух..
- Нищо, нищо.. само гледай къде вървиш..- замаза положението Чансок. Погледна на друга страна и започна да се смее сам като истерик, представяйки си каква физиономия ще има Темин, когато я види..
- Къде отиваме?- попита Мин, докато внимателно събираше учебниците си.
-Ами.. ще се срещна с йобо..-отговори срамежливо Хюна.
- Айго… тогава защо ме влачиш след себе си?
- Какво искаш да кажеш тии?
- Ами.. за какво съм ти аз, ако ще се срещаш с него?
- Как за какво, нали си ми приятелка! Ейш..
- Е да ама.. аз само ви преча..
- Не е вярно Миин, винаги си добре дошла MySpace
- Абе, не ми е удобно като сме тримата! Вие си гугукате, гушкате се ала-бала, а аз седя и трябва да гледам някъде другаде.. MySpace-оплака се Минйонг, докато вървяха в коридора. Това, което тя не беше забелязала бе, че от другата страна към тях крачеха Темин и Чансок..
- Затова, може би е време да намерим някой оппа и на теб~~- замечта се Хюна, но на следващата секунда получи шамар на врата.
- Яяя! Замълчи или ще приложа всичките си карате трикове върху теб!
- Ейш… Nappun yoja!- викна Хюна и започна да си разтрива врата.
- Такааам, да видим..- каза ентусиазиран Чансок и засили крачка. Мина пред Темин и започна да го оглежда.- Прическа- става; пъпки-няма, супер;- приближи се до него и пое дълбоко дъх.- Ах~ не миришеш на пот, перфектно!- зарадва се той и плесна с ръце.
- Ей, какво се опитваш да правиш?- попита ядосано Темин и до дръпна настрани. Изведнъж осъзна, че на около 25 метра далеч Минйонг вървеше към него с всичка сила. Тогава разбра защо Чансок се държеше толкова странно.
Същото се получи и при Мин. Когато го видя, краката й замръзнаха на място. “Боже Господи Исусе БУДА!! А-а-ама.. той се е в-в-ърнал!! MY IDOL!! MySpaceOttokee?!”крещеше вътрешният й глас.
- Мин, хайдеей!- викна Хюна и започна да я дърпа към момчетата.- Йобооо, липсваше миии!! MySpace- каза тя, когато приближиха до тях. Остави Минйонг и прегърна гаджето си.
- И ти ми липсвашее- отвърна й Чансок.- Но сега имаме по-важна работа..-прошепна й той и я погледна дяволито.
- Оуу… MySpace Разбирам..- отговори тя и му намигна.
- Такаам, братле.. Това е Хюна- каза Чансок и се обърна към Темин.- А това мълчаливото е Минйонг MySpace
- Приятно ми е, Темин-ши! MySpace Йобо доста ми е разказвал за вас!
- Аа..ъм.. ам..мхм..- бяха звуците, които Темин успя да издаде.
- Ама моля те! Не му говори учтиво на тоя глупчо!- скара й се Часнок.- Аз на Мин така ли й говоря? MySpace
- Прав е, само Темин.- съгласи се Мини, без да откъсва очи от Минйонг. Тя беше вързала косите си и доматено червените й уши се забелязваха от пръв поглед. Темин не можа да устои и й подаде ръка. Но тя скри бинтованите си ръце, поклони се и се обърна в друга посока.
- Хюна, трябва да тръгвам!!- каза тя нервно. Тъкмо да направи крачка и усети как някой я дърпа.
- Ааа, никъде няма да ходиш! Поне още 15 минути!!- скара й се Хюна.
Четиримата седнаха на една маса в двора. Времето беше много хубаво, все пак бе края на май месец.. Влюбените седнаха един до друг прегърнати и както винаги започнаха да игнорират заобикалящия ги свят. Мин и Темин седяха срещу тях и и на двама им беше малко неудобно. Мин броеше минутите без глас, а Мини се чудеше какво не е наред.. “Може пък да не ме харесва толкова… Да не би да е анти-фен MySpace
- Ех.. MySpace- въздъхна Минйонг изведнъж.
- Ъмм.. Какво има?- попита притеснен макнето.
- Винаги го правят..
- Кое?
- Забравят целия свят, когато са заедно..
- Ааа.. еми.. влюбени са…
- Щом са влюбени може да се наслаждават един на друг сами.. Защо ме влачат след себе си?..- попита реторично Минйонг и ги погледна ядосано.
- Завиждаш ли им?- предположи Темин и я погледна усмихнат. Намръщеното й лице му се струваше сладко.
- А? Че защо да завиждам? MySpace
- Защото са влюбени, а ти не си.. MySpace
На Минйонг изведнъж й стана горещо. Усети как нова топлинна вълна се отправя към ушите й и се притесни още повече. Искаше й се да има студена кофа вода наоколо, но… нямаше. “Айгоо... само ако знаеше.. MySpace Лелее, кой знае колко щеше да ми се подиграва! MySpace Запази спокойствие Минйоонг..” си каза тя и взе контрола в своите ръце.
- Ти пък от къде знаеш, че не съм?- отвърна тя и му се изплези. Тази фраза разби всички мечти и надежди, които Темин таеше в себе си..
Тогава се чу звук на спираща кола пред гимназията. Беше лъскаво, черно Lamborghini, което караше минувачите да се обърнат, за да го видят още веднъж. От шофьорското място бавно излезе млад мъж- висок, атлетичен, изпипан от глава до пети с маркови спортно-делови дрехи и слънчеви очила. Той погледна скъпия си часовник и махна очилата си. Ученичките, които минаваха покрай него не можеха да свалят поглед..
- Извинете, знаете ли дали девети „А” са свършили занятия?- попита той с усмивка 2 минаващи момичета, които без малко да припаднат от благоуханието на парфюма му. Момичетата креснаха, все едно са видели любимия си актьор и избягаха.
Мин забеляза всичко това и подскочи от мястото си.
- Аз се омитам хора!- каза тя и им замаха, докато тичаше към Lamborghini’то. Темин остана с отворена уста и продължи да я наблюдава какво прави.
- Ей! Кой ти даде право да плашиш гимназистки?!- викна тя и скочи върху младия мъж.
- Мънииик!- отвърна мъжа и започна да се смее. Хвана я здраво и започна да я върти.- Просто питах дали сестричката ми е свършила работата в училище!
- Яяя.. два дена те нямаше и започна да ми липсваш!
- Еми.. така си е.. Не съм човек, който може да не ти липсва MySpace
- Как минаха тренировките в САЩ?
- Ейм.. добре, как да минат с хореограф като мен MySpace Ейш, мъник, давай да вървим, че ако не се приготвим достатъчно добре за довечера, Ин ще ни убие..
- Прав си..- съгласи се Мин и се качи в колата, оставяйки в много грешни заключения в главата на Темин..
"If my joy can be your happiness, then thank you.."
Being a fangirl is not a hobby..It's more like..JOB!
http://www.last.fm/user/nasa__

32 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Пон Фев 14, 2011 2:09 pm

cho0ly

avatar
A bell rang ding dong ★
A bell rang ding dong ★
оооооооооо божееееееееееееееееее
Силвииииииииии благодаря че ми каза за тояяяя ненормалноо, супер як фикккккккккккк.....

НАЙ-СТАХОТНОТОО НЕЩО КОЕТОО СЪМ ЧЕЛА НЯКОГА !!!охх ше се побъркамм докато чакамм ... некст ПЛС колкотоо се може по- скорооооо ... !!!

33 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Пон Фев 14, 2011 3:22 pm

silwii_

avatar
A bell rang ding dong ★
A bell rang ding dong ★
оооо добре че съм си аз.... А ИНАЧЕ за главата простоо няям думи давай некстааа!!!

34 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Пон Фев 14, 2011 3:53 pm

lina

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
Леле леле леле~! Никога до сега някой фик не ме е грабвал така
Историята е толкова интересна, различна...И тези емоцийки дето си ги сложила дават по-добра представа за реакциите на героите ^^
Чакам следващата глава

http://mydramalist.info/users/2067/ivka92

35 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Пон Фев 14, 2011 4:27 pm

rally___

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
О, боже и аз какви простотии съм си мислела
Нищо , той фика си остава страхотен, че вече незнам какво да напиша -_- xD

36 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Пон Фев 14, 2011 8:43 pm

jongminfan

avatar
We're living in the SMTOWN! ☆
We're living in the SMTOWN! ☆
Айгуу невероятна е главата Просто го обожавам тоя фик Чакам следващата с нетърпение

http://smiley92.tumblr.com/

37 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Вто Фев 15, 2011 8:47 am

nasa__

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
Нота №6
Baby Dance2Night

Черното Lamborghini се спря пред един нощен клуб. Младия мъж излезе и хвърли ключа към един бодигард.
- На обичайното място, нали шефе?-попита служителя усмихнат.
- Разбира се.- отвърна му той, докато отваряше вратата на сестра си.
- Thank you, bro. MySpace- каза му тя на английски и скочи от колата.
- You’re welcome, sis..-отвърна й той и й разроши косата. Още преди да влязат, те вече чуваха музиката отвътре.-Такаам.. бъди готова на всичко.. тя е вътре и се готви за довечера, а ние чак сега идваме..
- Офф… сякаш не ни е сестра, а шеф..- оплака се Мин.
- Еми… добре е поне един от семейството да е отговорен като стане въпрос за работа..- утеши я той и отвори вратата. Влязоха в огромно,леко осветено място, което бе готово да поеме повече от 250 човека, които идваха тук всяка вечер, за да се насладят на музиката и да танцуват до полуда. Изведнъж музиката, която звучеше толкова силно, спря.
- Ей, вие двамата!- викна женски глас, който наближаваше Мин и брат й все повече.- Къде за бога се губите?!?
- Виж, унни, мога да обясня!..- започна да се защитава Мин, която все още не виждаше сестра си.
- Инйонг.. не се напрягай толкова..- каза братът им спокойно.- Пак ще ти потече кръв от носа.. MySpace
- Яяя, Йонгха! Теб моят нос не те интересува!- ядоса се Инйонг и светна лампите. Йонгха и Минйонг най- сетне успяха да я видят. Тя носеше само един потник, къси панталони и както винаги.. зимната си шапка. Въпреки, че беше облечена с леки дрехи, можеше да се забележи, че тя беше.. доста изпотена.
- Ейш.. пак ли не си взе лекарствата?- попита ядосан досега спокойният Йонг.
- Унни! Как може да не ги пиеш?! Знаеш си състоянието!!
- Добре съм.. не се тревожете..- отвърна им Ин смирено и избърса челото си.
- Престани да се правиш на най-голямата, госпожице!- викна Йонгха. Обикновено той беше спокоен и забавен, но когато го ядосваха ставаше страшен. Сестрите му подскокнаха от високия му тон.- Инйонг Майърс, отивате да си пиете лекарството! Минйонг Майърс, ти пък отиваш да хапнеш нещо и след това започваш да се упражняваш за вечерта. Ще ви покажа аз кой е ШЕФА ТУК!..

В същото време Мино пътуваше към къщи с Хани. Въпреки, че винаги след снимките на Dream Team Харизмата миришеше на умрял плъх и отблъскваше всяко същество с добро обоняние на метри, Хани седеше до него и го държеше за ръка. Мино самия усещаше вонята, идваща от него и се чудеше как тя издържа..
- Миличък, сега отиваш направо в банята за душ, нали знаеш?- каза му тя и го погледна подозрително след като колата спря.
- Да, знам..- отговори й той и я целуна по челото.
- Ама после си сушиш косата, нали?-напомни му тя и повдигна едната си вежда.
- Ейш.. знаеш, че не мога да търпя шума от сешоар и прахосмукачка..
- Хубаво.. но само да те чуя да кихнеш и веднага се обаждам на онни MySpace- заплаши го тя.
- Ааа, не, само това не! Ще ме направи на нищо после..
- Ти си решаваш..- отвърна му Хани и го целуна.
- А вие.. държите ли връзка помежду си с нея?- попита я той заинтересован.
-Ами.. може да се каже. Обажда ми се веднъж месечно и си говорим..
- Казва ли ти нещо за Jonghyun хьонг?
- Не, даже не смее да каже името му! Винаги започва с ведър тон „Как е Оню оппа? Ами Кибум? А Мино? Темин послушен ли е?” и накрая срамежливо пита „А той.. щастлив е, нали?”. Аз тъкмо започвам да обяснявам състоянието му и веднага или й излиза спешна работа или връзката се разпада.. MySpace Чувствам се безсилна, защото не мога да им помогна.. MySpace
- Вината не е наша..- утеши я Мино и я прегърна. Целуна я отново, каза й „чао” и се качи в апартамента на групата.
- А-йоуу! Мино е вкъщи! MySpace- викна той, докато си събуваше обувките. Кий му отвърна от кухнята:
- Еййшш.. няма нужда да викаш, от миризмата се разбира!! БЪРЗО В БАНЯТА!!
- Добре де, добре.. MySpace- промърмори Харизмата и набързо си взе един душ. След това се покри от кръста надолу с голяма хавлия и взе друга, за да суши косата си. Той отиде в кухнята, където завари всички останали, освен Темин.
- Стягай се братле, тази вечер отиваме да се позабавляваме!- съобщи му Кий и плесна с ръце.
- Омо, наистина?- учуди се Харизмата.- Всички?!- попита той и погледна към Блинг.
- Да.. всички.. психоложката ми го уреди..- отговори му той без да вложи каквато и да е емоция.
- Whaaa, харесвам я още преди да я видя! Да те навие да излезеш не е шега работа!- включи се и Оню, който ядеше сготвеното от него пиле.- Между другото, ще звучи като самопохвала.. ама ставам все по-добър готвач на пиле!! MySpace
- Кога излизаме?- попита Мино развълнуван.
- След няколко часа..- отговори му Блинг Блинг след като погледна часовника си.
- СУПЕР!- зарадва се Харизмата.- А къде е Темин?
- Влезе в стаята си веднага след като се върна. Оттогава не е излизал..- отвърна му Кибум и се замисли.- Абе казвам ви, има нещо в малкия.. да не би да е хлътнал по някоя? MySpace- предположи той.
- Айгооо, по-добре да няма такова нещо!- обади се Оню отново.
- Що? От мениджъра ли те е страх, хьонг? Тая сляпа аджума от колко време не успя да разбере, че съм с Хани.. MySpace
- Абе мани мениджъра.. MySpace Ама ако ЪнЧе научи, лошо ни се пише!-изпусна се Оню. За първи път от почти година някой от SHINee изрече нейното име, и то пред Jonghyun. На същата секунда лидера вече беше осъзнал гафа си и мислено удряше главата си в стената, но късно…
Сърцето на Блинг започна да бие по-силно, когато чу името й… ЪнЧе.. името, което той повтаряше дори и в съня си, което му навяваше толкова много спомени.. Сега чуто от различна уста, това име му се струваше като дума, която отдавна не беше чувал. Той се усмихна.. за първи път от месеци на лицето му се появи искрена усмивка!
В кухнята цареше тишина. Всички се страхуваха от реакцията на Блинг. Те останаха с отворени уста, когато видяха благата му усмивка.
- Аз.. отивам в моята стая..- прошепна Jjong и полека стана от мястото си.- Пригответе се…- каза той и излезе от кухнята.
- ЕЙШШ! Хьонг, иде ми да те убия!!!MySpace - викна Мино и фрасна лидера по врата толкова силно, че после остана червен отпечатък от ръката му.
- Яяя! Аз съм по- голям от теб, негодник!- каза Оню, въпреки, че знаеше, че го заслужава.
- Тцтцтцтц… чудех се кога ще се изпуснеш, хьонг.. MySpace Все пак добре издържа..- обади се и Кий.
- Офф.. Все пак е Оню хьонг.. MySpace- въздъхна Мино.- Аз отивам при Темин..

-Кий хьонг, казах, че не съм гладен!- викна Темин, когато чу, че вратата му се отваря. Той лежеше по корем в леглото, забил лицето си във възглавницата.
- Грешка MySpace ! Аз съм любимия ти хьонг, не умма.- каза Харизмата и отиде до него.- Нещо ли е станало?
- Не..
- Айго.. не на мен тия! Кажи ми де!! Яя, да не си я видял днес?
- Даже се запознахме, хьонг..
- Wooooow, бравоо!
- Какво ти браво, хьонг.. тя ме ненавижда..
- ХЪ? Как така?
- Ами.. държеше се много студено с мен, хьоооонг!! MySpace
- Е ти пък, не си мисли, че всяко момиче ти е фен и че ще ти скочи на врата ако те види.. Може би е срамежлива.. трябва ти малко време просто. Тогава може би..
- Не, нищо няма да излезе! Тя..тя… мисля, че си има приятел!
- Ееее.. тогава е кофти, братле..- въздъхна Мино и го потупа по гърба.- Хайде ставай, ще отиваме на клуб MySpace
- Не искам..
- Няма не искам! Даже Jonghyun хьонг идва!
- Наистина?! MySpace
- Даам.. затова няма как да не дойдеш и ти..
"If my joy can be your happiness, then thank you.."
Being a fangirl is not a hobby..It's more like..JOB!
http://www.last.fm/user/nasa__

38 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Вто Фев 15, 2011 12:36 pm

lina

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
"- Еййшш.. няма нужда да викаш, от миризмата се разбира!! БЪРЗО В БАНЯТА!!" ~ това направо ме уби


Омооо! Обичам фиковете ти! Сега чета 5+1=1 и съм сериозно зарибена
Твоите истории са по-интересни и от драма


Чакам с голямо нетърпиние следващата глава

http://mydramalist.info/users/2067/ivka92

39 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Вто Фев 15, 2011 1:22 pm

rally___

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
ОМО , Джонги.. и мен ме изненада..
Колко ми липсват заедно...
Да се надяваме, че скоро пак ще се съберат

Главата беше невероятна

40 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Вто Фев 15, 2011 4:32 pm

jongminfan

avatar
We're living in the SMTOWN! ☆
We're living in the SMTOWN! ☆
Леле невероятна глава както винаги Наистина очаквам с голямо нетърпение да видя какво ще стане в клуба,който си мисля,че ще е същият,в който ще бъде и Мин Чакам следващата глава

http://smiley92.tumblr.com/

41 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Сря Фев 16, 2011 10:33 am

nasa__

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
Нота №7
Силата на ритъма

Всичко мина по план. И петимата от SHINee бяха готови и нетърпеливи за малко забавление. Мино се консултира с Nickkhun от 2РМ с избора на нощен клуб и той им препоръча ново място, наречено „The Dragons”. В началото момчетата бяха несигурни дали това е добра идея, но в момента, който вратата на клуба се отвори пред тях, те попаднаха в съвсем различен свят…
Мястото беше очевадно по-голямо от всички други клубове, в които те са отивали- имаше огромен дансинг, 2 бара и 2-ри етаж, пълен със стилни маси. Като цяло, всичко наоколо крещеше думата “STYLISH!”Виждаше се, че са били похарчени доста пари за заведение от такова високо ниво.
Но това, което привличаше толкова много хора в този клуб беше нищо друго, а самият DJ. Момчетата усетиха това още в секундата, която чуха музиката. Тя моментално влезе под кожата им.. Мелодията караше кръвта им да кипи.. Можеха да усетят баса вътре в белите си дробове.. Земята под тях се тресеше от вибрациите й и те неусетно започнаха да танцуват, докато търсеха свободна маса..
- ХЕЙ, МОМЧЕТА!- успяха да чуят те гласът на Taec. Обърнаха се и видяха и останалите от 2РМ. Поздравиха се и седнаха до тях.
- Яяя, най-сетне се върнахте,а? Ало, момчета?- Taec се опита да завърже разговор, но не ставаше.
- Май са в транс..-забеляза Junsu.
- От музиката е.. сигурно идват за първи път..- заключи Nickkhun. Той щракна с пръст 5 пъти и ги ”събуди”
- Ох, хьонг, здравей!- каза му Мино.
- Yaaaah..потресен съм..- прошепна си Оню и никой не го чу. На Блинг Блинг очевидно му харесваше това място. А между другото, Темин никъде го нямаше, но никой не забеляза..
- Хьонг, какво е това място?!?- попита Кий изумен от атмосферата и музиката. Нещо в ритъма караше сърцето му да бие по-силно.. да усеща пеперуди в стомаха си. Но, не можеше да се влюбва в музиката в буквален смисъл, нали?
- За първи път ли идвате?- попита Taec.
- Днес научихме, че съществува..
- Еми.. доста сте изтървали..
- Всъщност беше отворено няколко седмици преди да тръгнете за Япония.- започна да обяснява Khun.- Собствениците са един брат и две сестри и всичките са посветени на изкуството..
- Добре казано, Khun! MySpace- съгласи се Taec.- Най- големия, братът, Йонгха е гениален хореограф. Най-малката, Минйонг е трейни с уникални способности. А по средата е Инйонг, истинският гений на фамилията. MySpace
- Инйонг? MySpace - шокира се Кибум. Помнеше това име.. и то много добре.
- Yup, тя е причината да се чувстваш толкова удивен от атмосферата.. Дизайна на клуба беше неин, а и в момента тя кара всички да искат да скочат в дансинга..- допълни Junsu.
- Между другото, дансингът е грамаден..- забеляза Оню.
- Амии, дам.-съгласи се Khun.- Направено е така, защото почти всяка вечер тук се провеждат или рап, или денс борби. Голяма борба пада, а и има и награди.Само че вие дойдохте в края на партито.. След малко ще е финалния рунд..- обясни той и се усмихна. Изведнъж всички светлини изчезнаха и музиката спря.- Започва се..- прошепна той и започна да се вълнува.
- Какво се започва?- попита Кий, но в същия момент чу познат глас..
- Yo! Party people! Готови за последния рунд?!- викна диджеят и нежно докосна бутон от turntable'а си
- Woooohooooo!!- кресна Taec и започна да пляска с ръце.- Ин знае какво да пусне, за да ме събуди! Време е да слезем и да гледаме последния рунд!-каза той и погледна към останалите от 2РМ. Те веднага скочиха от местата си и литнаха към дансинга.
Темин от своя страна беше изгубил ума и дума. Това място бе Рай за него. Той изостави останалите членове на групата и се сля с танцуващата тълпа. Стана свидетел на една от най- ожесточените денс-двубои, които е виждал през живота си. Нещо в него също искаше да се пробва, тялото му умоляваше ума му, но той реши да остане незабележим тази вечер.
Сега той наблюдаваше двете финалистки. Първата беше доста добра, затова Темин си помисли ”Ааа.. бас държа, че това момиче ще е победителката..”.
Но тогава се появи и втората финалистка... Още от аурата й личеше, че тя е от съвсем друго ниво. Само когато я видя, цялата тълпа започна да пляска и крещи в нейна подкрепа. Тя имаше шапка с козирка, затова Темин успя да види само самодоволната й усмивка.
Всеки, който виждаше нейните движения оставаше с отворена уста. Тя беше нещо невиждано дори и от Темин. Стилът, движенията й.. всичко крещеше „ПРО!” Сякаш тя не се съобразяваше с ритъма, а ритъма с нея.
Имаше нещо в това момиче.. нещо, което караше Темин да иска да се доближи до нея.. да я хване за кръста и.. да танцува с нея. Но вече беше малко късно- той направи първата си крачка към нея чак когато песента свърши. Тя хвана шапката си и я хвърли във въздуха, точно като победител. Разрошената й коса пречеше на Мини да види лицето й. Тогава Темин забеляза, че ръцете й са бинтовани. Той докосна ръката й и тя се обърна към него. С другата си ръка тя тъкмо да оправи косата си, но когато забеляза кой я е хванал, тя се отдръпна и избяга към задния изход. Темин, без да осъзнае, тръгна след нея.
- Хей, стой!- викна той след нея. Мини беше по-бързия и я настигна. Отново я хвана за ръката и я обърна към себе си. Тогава разбра, че всъщност се познават.- Минйонг?!? MySpace- кресна той на улицата, в която се озоваха.
- Ейш! БОЛИ!- кресна тя и погледна към ръката си. Мини веднага я пусна.-Шшшшт! Не викай, моля те!- прошепна му тя разтревожена и сложи пръста си на устните му. Темин моментално спря да мърда- всичките му мозъчни клетки се концентрираха върху нейния пръст.
- Какво… какво беше това вътре?- успя да попита той.
- Виж, мога да обясня! Но моля те, моля те, не казвай на никого в училище!!
- Добре, няма да кажа.
- Дори и на Чансок и Хюна!
- Довери ми се. Нито дума..- увери я той със спокоен глас. Не можа да издържи и посегна към косата й, с цел да я оправи.
- Добре тогава. Питай и ще отговоря..-каза смирено тя и се втренчи в асфалта.
- Как те пуснаха вътре? Откъде се научи да танцуваш така? Защо го криеш от хората!?! Защо..
- По-полека де!- спря го тя и седна на тротоара. Темин я последва и седна до нея. Не можеше да откъсне очи- следеше как ушите й отново стават червени, тежкото й дишане и крака й, който ритмично тупаше земята.- Първо, това място е на моето семейство, няма как да не ме пуснат.- започна тя и се усмихна.- Второ, при брат хореограф и сестра музикална машина от мен не може да излезе нещо друго, освен танцьор.. Има ни го в гените явно. И трето..искам да имам колкото се може толкова по-спокоен гимназиален живот…- обясни тя накратко и го погледна. Досега не беше забелязала колко близо до нея е седнал той. Лицето му беше на сантиметри от нейното и очите му следяха всяко нейно движение. ”Айгоо.. той е толкова.. толкова.. MySpace
- Разбирам..-каза той с тих глас.
- Затова.. може ли да забравиш за тази вечер?- попита тя срамежливо.
- В никакъв случай!- отвърна й той и стана от тротоара.- Как ще забравя такова великолепно представление? Казвам ти, трябва да се пробваш в кастинги, а не така..
- Яяя! Моля те, не казвай на никого!- уплаши се Мин.
- Няма да кажа.. но при едно условие.- каза Темин и се усмихна дяволито.
- Какво е то?- попита съмнително Мин и повдигна едната си вежда. Опита се да стане и тя, но беше уморена и не успя.
- Да бъдем приятели!- викна Темин с широка усмивка и подаде й ръката си.
- Какво?- учуди се тя и започна да мига на парцали. Инстинктивно хвана ръката му и той и помогна да стане на крака.
- Просто е. Да бъдем приятели. Приятелите споделят тайни, нали?- каза Мини все още усмихнат до уши. Той не знаеше, но тази усмивка разтапяше Минйонг…
- Да.. също така си помагат, като единия не може да стане, например..- отговори му тя и също се усмихна.
- Точно!- отвърна той със своя чар. Настъпи момент на мълчание, което беше прекъснато от него.- Хей, искаш ли да се поразходим?-предложи той. ”Все пак, има надежда..”каза си Мини на ум.
- Ъм… не е ли малко късно?- сети се Мин.
- Ооо..- прошепна разочарован Темин. ”А може би само си измислям..”- Права си, късно е..- продължи той. Последва втори момент на мълчание, в което Мин се замисли и каза:
- Всъщност.. майната му. Ако ще и сутрин да стане, тази нощ ще се разхождам безцелно с приятел!- каза тя, хвана го за ръка и го придърпа към главната улица. А от там се запътиха към близкия парк, където никой нямаше да ги спре и да каже ”Омо, Темин от SHINee!!” или ”Господи, това е Минйонг, най-доброто трейни на YG Family!!”..
"If my joy can be your happiness, then thank you.."
Being a fangirl is not a hobby..It's more like..JOB!
http://www.last.fm/user/nasa__

42 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Сря Фев 16, 2011 12:45 pm

cho0ly

avatar
A bell rang ding dong ★
A bell rang ding dong ★
waaaaaaaaaaaa ...простоо си представямм атмосферата в клуба, музиката, танцуващите хора .. макарр да съм човекк с голямооо въображение не бихх могла да сии представяя всичкоо така както докато четях .... Аишшш .. толкова красивооо описано .... ОБИЧАМ тоя фик ... !!
чакам с нетърпениее следваща глава ..Последната промяна е направена от cho0ly на Чет Фев 17, 2011 12:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път

43 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Сря Фев 16, 2011 2:28 pm

lina

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
Поредната страхотна глава И на мен много ми хареса описанието в клуба!
Чакам следващата ^__________^

http://mydramalist.info/users/2067/ivka92

44 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Сря Фев 16, 2011 4:10 pm

jongminfan

avatar
We're living in the SMTOWN! ☆
We're living in the SMTOWN! ☆
Баси якия клуб Чак на мен ми идеше да стана и да затанцувам Супер е главата,чакам с нетърпение следващата

http://smiley92.tumblr.com/

45 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Сря Фев 16, 2011 4:27 pm

rally___

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
”Господи, това е Минйонг, най-доброто трейни на YG Family!!”.. O_O
Този глава xD много ми хареса *ким ким* .. много ме ядосва това че и двамата си мислят че другия го мрази -_-
Супер ще си отиват като двойка.
ИНАЧЕ ФИКА.. е СТРАОТЕН

46 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Чет Фев 17, 2011 6:28 pm

nasa__

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
Нота №8
The Rap Battle

Двамата младежи не се усетиха кога часът мина 01:30… Те все още си говореха и с всяка дума, научаваха нещо ново за другия.
- Айго.. значи дойде в Корея миналата година, така ли?- попита Темин, докато все още се разхождаха в парка.- Не ти ли харесваше там?
- Оо, дума да не става.. аз обичах живота си там. Имах си приятели, любими места за ходене.. Но обстоятелствата не ми позволиха да остана...-обясни накратко Мин и въздъхна.
- Съжалявам..
- А? Защо?- усмихна му се Минйонг.- На мен и тук ми харесва.. Може да съм оставила много, но тук намерих повече.
- Например?-заинтересува се Темин.
- Ами.. брат и сестра ми.- каза Мин, но като забеляза неразбиращия поглед на Мини продължи.- Ние сме деца на разведени родители.. Аз съм останала с мама в Америка, а те тук, с баща ми..- обясни тя с лека усмивка.
В този момент телефоните и на двамата звъннаха. Отдалечиха се с няколко метра един от друг и вдигнаха.
- ЯЯЯЯ! Калпазанче такова, КЪДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ СИ?!?- се чу и от двата телефона.
- Кий хьонг, успокой се..-прошепна Темин.
- Онни, успокой се..- прошепна и Минйонг.
- Яяя! Как да се успокоя! КЪДЕ СИ ТЕ ПИТАХ!- креснаха задружно гласовете от телефоните.
- В един парк..- отговори смирен Темин.
- Парка, близо до клуба..- измъмри Мин.
- БЪРЗО ОБРАТНО В КЛУБА!!!- викнаха отново двамата телефониращи. Странно, този път на Минйонг й се стори, че чува втори глас, мъжки, който казва същото като сестра й.
- Май загазихме..- каза Темин разтревожен.
- Загазихме ли? За теб не знам, но аз съм мъртва!..
Обратно в клуба изглеждаше, че всеки момент ще започне третата световна. Целият клуб беше празен. Само SHINee, момчетата от 2PM и собствениците бяха там.
Чак преди около час Кий беше забелязал, че Темин го няма и беше вдигнал голяма аларма. В същото време Инйонг забеляза, че сестра й също не се е прибрала вкъщи. Не се знае как точно стана, но и двамата се озоваха при стаята на охраната, за да прегледат записа от камерите.
- Ким КибумMySpace?- учуди се Ин, когато го видя.
- Защо си ми толкова познатаMySpace?- замисли се Кий. Сякаш виждаше това момиче за първи път. Огледа я от глава до пети- кецове, къси панталони, оскъден потник и… зимна шапка? Когато се загледа по-добре в лицето той се сети за момичето от изпита.. ”Неее, не е тяяя! Не може да бъдее! Тя имаше по-дълга косаа! На тая тук даже едно косъмче не й се вижда..сигурно се опитва да крие лоша прическа под тая шапка..”замисли се той..
- Казах ти, че ще минеш изпита без проблем..- напомни му тя и Кий замръзна на място.
- Инйонг.. Майърс? MySpace
- Същата..- потвърди Ин.- Само че сега имам работа..
- То и аз! Темини ни се изгуби!...
- Ейш... тия пубертетчета..-каза недоволно Ин.- Оставяш ги на свобода и ти се качват на главата! Ще види тя като се върне..
- Съгласен съм с теб! Само да го намеря и ще си изпати..-отвърна й Кий, на когото му беше странно да намери човек със същите „принципи за отглеждане на тийнейджъри”. Той я погледна отново и се усмихна…

*час по-късно*
-Яяя! Само ако тоя е направил нещо на сестричката ми…- каза заплашително Ин и погледна към Кий със страшен поглед.
- Еййш! Ти какво си мислиш, че моя Темини е като твоята сестра? Мисли му, ако ТЯ му е направила нещо на НЕГО!- не отстъпи Кий.
- Оппа, остави ме да го довърша!!- викна Ин и се опита да се освободи от хватката на брат си.
- Да бе, нещо друго?!- отвърна й Йонг и я стисна още по-силно.
- Хьонг, Инйонг-ши..- намеси се Мино.- Успокойте се, моля ви..
- Няма! Жалко подобие на рапър такова!- викна Ин и ядоса Кий още повече. Мино не разбра какво става.
- Яяя! Затвори тази уста вече! АНТИ ТАКОВА!
- Не съм анти.. просто мисля, че той не е истински рапър.. То SM Ent. кога са имали добър рапър…
- Инйонг.. моля те..- намеси се и Taec.
- Какво? Не е ли така? Освен онова момиче, Амбър.. в нея има хляб.
- Яяя! Спри да плямпаш най-сетне!!-кресна Кий отново.
- С цялото ми уважение, как определяте кой има талант и кой не?- повиши тон Мино. Започваше да се засяга.
- Не казвам, че нямаш талант! Просто не са те учили да го използваш както трябва..- отговори му спокойно Инйонг.- Когато учителят не е добър, ученикът не може да напредва..
- Обиждате учителя ми и мен в момента!- викна Мино със своя дебел глас.
- Мино, не обръщай внимание на всезнайковците!- каза Кий и погледна злобно към Инйонг, но този, който не получаваше никакво внимание в момента беше той.
- Ако истината за теб е обида, не мога да ти помогна..
- Яяя! Кой ви дава правото да говорите такива небивалици?! Мислите, че сте по- опитна от мен ли?
- Мино.. не продължавай..-предупреди го тихо Khun.
- Ще те питам един прост въпрос..- каза Ин сигурна в себе си.- От колко години се занимаваш с рап?
- От шест!- отговори уверен Мино.
- И си постигнал само толкова?!- учуди се Ин.
- А вие изобщо имате ли понятие какво е рап?!- ядосано попита Харизмата.
- ХА!-викна Ин, възмутена от въпроса.- Рапът, приятел, не е бързото говорене, както теб те учат в компанията ти…
- Значи все пак имате някакъв интерес към рапа.. Какво ще кажеш за един rap-battle?
- МИНО! НЕДЕЙ!- креснаха Taec и Khun едновременно.
- Добре! Но само аз и ти..- съгласи се Инйонг и накара брат си да я пусне. Тръгна към стаята-офис.- Последвай ме, когато си готов..
- Яяя! Мислите, че съм по-зле от тази фукла?!- обърна се Харизмата към момчетата от 2РМ.
- Не се обиждай братле.. но нямаш шанс пред нея..- въздъхна Taec.
- И защо??!- намеси се и Кий, все още ядосан.
- Защото, малкия, тя е един от най-уважаваните рапъри наоколо!- отвърна Taec.- Нещо повече- тя е рап консултанта на JYP и CUBE! Сети се за всички рапъри от тези две компании и да видим, дали ще може да победиш учителя им?
- Hyun-ah от 4minute, JunHyung от B2ST, Jia от miss A, Taec, та дори и аз..- изброи Khun докато гледа как увереността на Мино се изпарява..

15 минути по-късно се появиха Темин и Минйонг. Мини забеляза, че Мино го няма, а Мин от своя страна си отдъхна, че сестра й не е наоколо.
- LEE TAEMIN- НАКАЗАН!- кресна Кий, когато ги видя.
- Мъниииик!- викна Йонгха и прегърна сестра си. Темин забеляза, че това е същия с Lamborghini’то и изведнъж нещо в него поиска да го фрасне по лицето.- Инйонг ще те клъцне на парчета..
- Но брат ми ще ми помогне да избягам, нали?- попита тя и му направи мили очички.
- Не знам дали ще успея.. Тази вечер беше доста напрегната за нея.. тревожа се..- въздъхна Йонг и пусна сестра си.
- Това ли е брат ти?- прошепна Темин.
- Дам.. голям образ..- отвърна му Мин и го сръчка.
- Ехоо, не стига, че ни разтревожи до смърт, сега и не ни обръщаш внимание?!- кресна Кий.
- Виж хьонг, мога да обясня..-започна макнето.
- Не искам обяснения. Цяла седмица без манга!
- ХЬОНГ!
- Да не ги направя две!
-Ейййш.. понякога си по-зъл и от майка ми!- викна Темин и отиде при Оню, който спокойно си разговаряше с бармана.
- Не си направил нещо с момичето, нали?- попита лидера подозрително.
- Хьонг и ти ли?!
- Просто питам..
- Не се тревожи! Не съм такъв човек..
- Доообре тогава..
- А къде са останалите?
- Блинги е при момчетата от 2РМ, седи като че ли е в транс.. А Мино пък се забърка в някаква каша..
- Каква?
- Ами.. накара професионален рапър да се „бие” с него..
- А къде са?
- Влязоха в някаква стая.. Предполагам, момичето го съжали и не иска да го излага пред всички…
- Кога стана това?
- Преди някъде 15минути.. вече трябва да излязат, според мен..- предположи Оню и наистина стана така. Секунди по-късно се появи Ин и тръгна към сестра си.
- MИНЙОНГ МАЙЪРС- НАКАЗАНА!- кресна тя, когато я видя.
- Онни, мога да обясня! Нищо не сме правили!
- Не искам обяснения! Доколкото помня, имаше вечерен час момиченце! И до колко беше това?
- До 23:30..- отвърна смирено Мин.
- Знаеш, че хората на твоите години са вкъщи в леглата си до тогава нали?!
- Да..
- Наясно си, че ти си изключение от тях, защото не искаме да ни мислиш за староглави, нали?
- Да онни..
- И не това не ти стига?!
- Онни, съжалявам!
- Whatever, I don’t care anymore..-въздъхна Инйонг и извъртя очи.- Щом не уважаваш моите изисквания от теб, и аз няма да уважа твоите желания. Няма да стъпваш тук до 2ро нареждане!!
- Онни!!! Моля те!
- Изказах се вече..
- ЕЙШ! Даже майка ми не беше зла колкото теб!- кресна Мин и избяга навън. Йонг веднага каза на един от охранителите да тръгне след нея и прегърна Инйонг.
- Не го мислеше Ин.. не се тревожи..- успокояваше я той.
През това време Кий се успокои и се присъедини към Оню и Темин.
- Виждаш ли Темини.. има и по-строги от мен…- прошепна той и го прегърна.- Разтревожих се, бе малкия!..- каза той и разроши косата му.
Тогава забелязаха как Мино приближава към тях. Изглеждаше като човек, който току-що е научил, че има рак- блед и невярващ на случилото се. Той застана до тях и без никакво чувство в гласа си прошепна:
- Размазаха ме…
- Виж, и без това нямаше как да я победиш.. не се напрягай толкова, приятел..- опита се да го утеши Оню, но не ставаше.
- Не мога да го оставя така…-каза без глас Харизмата.- Трябва да стана по-добър.. Само ако тя.. ако тя..- продължи шепнейки и стисна едната си ръка в юмрук. В очите му се появи онзи решителен поглед, насочен към Инйонг. Той тръгна към нея с уверени стъпки. В момента тя беше седнала на бара и пиеше хапчетата си. Той й се поклони и й каза:
- Инйонг-ши, извинявам се за предишното си поведение..
- Всъщност..-започна Ин неловко.- И аз трябва да се извиня.. Просто ме хвана в много напрегнат момент и си го изкарах от теб.. съжалявам..- каза тя и глътна някакво хапче.- А и защо ми говориш на „Вие” за Бога?! Аз не съм някоя аджума, колкото оня женчо там съм. MySpace.- прошепна му тя и го сръчка, показвайки му Кий, който ги следеше с очи. Мино забеляза, че все пак не е толкова лош човек и й се усмихна.
- Тогава.. Инйонг нуна?-предположи той.
- Само Ин..- поправи го тя и погледна към последното си хапче с решителен поглед. То беше най-голямото и винаги оставаше в гърлото й.
- Тогава.. Ин.. може ли да поискам нещо?- попита Мино напрегнат.
- Хм? Какво е то? MySpace- попита Ин и хвърли огромното хапче в устата си.
- Може ли да ми станеш рап учител?- попита той и погледна в очите й. Ъъм.. или по-точно се опита, защото в този момент Ин се бореше за въздух.
- Инйонг-ши! Инйонг-ши!!!!- извика той и не знаеше какво да прави. Погледна към останалите членове на групата безпомощно.- Хьонг! Какво да правя?!?- попита той, но късно. Кий вече летеше към тях.
- Яя! Колко пъти ще ти показвам какво се прави в такива ситуации?- ядоса се той на Мино, веднага хвана Инйонг за кръста и започна да прилага първа помощ. За щастие Ин бързо изплю хапчето и благодари на Кий.
- Глупаво момиче.. щом не може да го глътнеш цяло, защо не го счупиш на 2? MySpace
- Ин, не му обръщай внимание, а отговори на въпроса ми, моля те.- намеси се веднага Мино.
Инйонг въздъхна и отговори:
- Съжалявам Мино.. от няколко месеца спрях да вземам нови хора.. Нямам време..
- Яя! Как да нямаш време? Все можеш да намериш, ако наистина искаш! Как намираш време аз останалите?- ядоса се Кий.
- Виж Кий.. аз само ги упражнявам, не ги уча на нови неща.. При Мино нещата ще са по-различни. Може да се наложи да тренираме с месеци наред, например, до края на тази година.. а аз не знам дали ще бъда тук дотогава..
- Яя! Никой не знае какво ще стане утре, не може да предполагаш какво ще е след няколко месеца! Просто.. се опитайте..- каза Кий, опитвайки се да я разубеди. Инйонг се замисли над думите му и отново въздъхна силно..
- Ела с мен..-каза тя на Харизмата след минутка и тръгна към стаята-офис. Той, разбира се, я последва без да гъкне.
- Някога пробвал ли си ъндърграунд?- попита го тя, докато разглеждаше албумите, наредени пред нея.
- А? Не..
- А как си с английския? Може ли да рапираш на английски?- зададе тя втори въпрос, без да го погледне.
- Честно.. не много.. MySpace
- А добре ли си с наизустяването?-пита тя с безразличен тон.
- ДА!
- Искаш ли да си по-добър и от предишния си учител?
- ДА!
- Мислиш ли, че можеш?
- С твоя помощ.. ДА!
- Добре тогава..- каза Ин и най-сетне се обърна към него. В ръката си държеше албума на Epik High- Map The Soul. Тя го погледна сериозно и му го подаде.- Песента Map The Soul, без значение английската или корейската версия, след 3 дена да може да я рапираш тук, пред мен.. ясно?
- Да! Благодаря, Ин!
- Не ми благодари.. това ти е приемния изпит. Не съм ти казала „да” или „не”.. ще разберем след като те чуя, този път подготвен..
- Добре. И все пак, благодаря!
- Аааа, и преди да забравя.. Мисли му, ако се случи нещо с албума!- предупреди го тя.- Ще те накълцам ако ми направиш нещо на подписаното съкровище!...
"If my joy can be your happiness, then thank you.."
Being a fangirl is not a hobby..It's more like..JOB!
http://www.last.fm/user/nasa__

47 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Чет Фев 17, 2011 6:50 pm

Yulita ^^

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
лелее фика е уникален...мале горкият Минхо колко много има да учи

48 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Чет Фев 17, 2011 6:51 pm

jongminfan

avatar
We're living in the SMTOWN! ☆
We're living in the SMTOWN! ☆
Омо невероятна е тая глава Чакам с нетърпение следващата Кий Умма със сигурност си влиза добре в ролята

http://smiley92.tumblr.com/

49 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Чет Фев 17, 2011 6:56 pm

rally___

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
Жестоко еее... !!

50 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Чет Фев 17, 2011 7:59 pm

lina

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
Поредната страхотна глава!
Хммм... дали Минхо ще мине изпита ^^

http://mydramalist.info/users/2067/ivka92

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 19]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите