Seoul

Декември 2018
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Календар Календар

Visitors

free counters

Poll

Победител е...?

15% 15% [ 6 ]
56% 56% [ 22 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 5 ]
13% 13% [ 5 ]

Общо гласове : 39

Latest topics
» SHINee Shawols Skype ~
Нед Окт 22, 2017 6:30 pm by rally___

» Because I met you
Пет Мар 27, 2015 8:07 pm by Anny

» 21.
Пон Дек 01, 2014 5:55 pm by nasa__

» The color of your love
Нед Ное 16, 2014 8:24 pm by lil_sun

» ~♥ Taemin's heart ♥~
Пет Окт 10, 2014 2:23 pm by ..TaeminGirl..

» Kaкво мислят Shinee за теб ?
Вто Авг 26, 2014 11:01 am by SHINee_JongKey

» Намисли си дума..
Вто Авг 26, 2014 10:49 am by SHINee_JongKey

» You..The Music In Me~♫♫
Вто Авг 26, 2014 8:55 am by SHINee_JongKey

» The true love
Пет Авг 22, 2014 8:45 am by SHINee_JongKey

Music

You are not connected. Please login or register

You..The Music In Me~♫♫

Иди на страница : 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next

Харесвате ли това? ^__^

96% 96% [ 53 ]
4% 4% [ 2 ]
0% 0% [ 0 ]
Общо гласове : 55

Go down  Съобщение [Страница 1 от 19]

1 You..The Music In Me~♫♫ on Сря Фев 09, 2011 9:24 am

nasa__

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
“You..The Music In Me~♫♫”

Анйонг~~
Значии, пак не можах да седя мирна и започнах да пиша.. Всъщност, бях започнала да пиша това още преди да свършим с 5+1=1, но рекох да не го пусна преди да завърша първото си творение.Да се надяваме, че и този проект ще бъде харесан колкото първия ми фик.. n__n
Опитах се да го направя като самостоятелен фик, т.е. и тези, които не са чели 5+1 да могат да го четат без проблеми
И за последно.. Всяка възможна прилика с останали истории е напълно случайна! (Казвам го с чисто сърце, защото докато пишех, спрях да следя почти всички фикове, които се публикуваха или все още се публикуват )
Приятно четене!♡1ва Нота- „Изпитът”

18ти Ноември, 2010год.

- Хьонг, хайде, изпий това.- каза Мино на Кий и му подаде някаква воняща течност.- Всичкото докрай и наведнъж, oneshot!!
- Yaaaah, оставете го най-сетне да излезе от колата.- ядоса се Оню.- Тези бабешки елексири най-много да му развалят стомаха по време на изпита!
- Мино, това пък какво е? Искаш да мина изпита или да ме отровиш??? Т’ва смърди на умрело, бе човек!!!- уплашено викна кандидат-судентът. Не стигаше, че е нервен, а и останалите не го оставяха. “Наистина щеше да е по-добре, ако бях ги оставил вкъщи..” помисли си той.
- Ами, хьонг…как да ти обясня…-измърмори Мино под носа си.- Казват, че този елексир бил №1 относно изпити..
- Толкова и аз разбрах! Питам те за съдържанието!
- Ами..първо го изпий и после ще ти кажа..
- Първо ми кажи и после ще реша дали да го изпия или да те полея с него!
- Тогава..-затрудни се Мино.- Различни водорасли.. рибешко сърце, пипало на неотровна медуза и мъничко кръв от октопод..- изброи той, докато виждаше как на всеки един от SHINee започва да му се гади.- Но всичко е супер прясно и добре миксирано!- оправда се той, докато следеше ядосаният поглед на Кий.- Е добре де, не го пий тогава! Но само не ме поливай с това нещо!- помоли се той.
- Хьонг, време е..-прекъсна ги Темин.- По добре да побързаш и да си заемеш мястото. Ние те подкрепяме, ФАЙТИНГ! MySpace
- ОПА, ОПА, ЧАКАЙ!- спря го Блинг, точно когато Кий хвана дръжката на колата.
- MySpace Сега пък какво има?!- попита отчаян той.- Честно, преувеличавате! Само някакъв си изпит..- опита се да ги успокои, но самият той мислеше обратното.
- Яяя~! От това зависи бъдещето ти!- скара му се Оню.- Бъди внимателен- мисли 3 пъти, ограждай веднъж!
- Ти пък не му се нахвърляй така!- прекъсна го Jjong.- Кибум, вземи това..-каза той и му подаде една кутия.- Вътре има два сандвича, шише вода, шоколад, мокри и сухи кърпички.. надявам се да съм ти помогнал малко.. Aja Aja! MySpace
- Хьооонг, благодаря ти!!- зарадва се Кий и посегна към него. Въпреки, че беше възпрепятстван от останалите членове, той успя да го прегърне.- Ти си ми опората в този ден! Наистина.. длъжник съм ти..
- Тогава за да ми се отплатиш, премини изпита! Знам, че нямаше достатъчно време да учиш покай работата.. а и ти беше до мен в моите трудни времена..- спомни си Блинг и отново за малко да заплаче.. след заминаването й той ставаше все по- емоционален с всеки изминал ден..- Както и да е, дано късметът да е с теб, братле!- каза той, докато Кий излизаше от колата.
Той със забързани крачки влезе в сградата. Повечето младежи го разпознаха, но в точно този момент не можеха да отделят време за известни личности, което беше облекчение за него.
Когато влезе в стаята, Кий седна на предпоследния чин откъм стената, без да гледа дали е предопределен за него или не. Отвори кутията, дадена от Jonghyun и взе водата. Започна да тупа с крак, докато отпиваше. Погледна часовника си- имаше още 30минути до началото. “Спокойно Ким Кибум, ти можеш.. Та ти си Всемогъщия Кий!” си казваше той, за да се успокои.
- Оооой, господине, седнали сте на моето място!- прекъсна мислите му един звънки глас, който привлече вниманието му. Той вдигна глава и видя, че някакво момиче виси над него. Извън своето желание, той започна да оценява вида й- нещо, което правеше с всяко момиче.. Така решаваше дали да му обърне внимание или да не се занимава повече. “Хмм.. сладко лице, макар и намръщено.. И прекрасна коса! Айго.. но сигурно е перука..”започна да размишлява той.
- Точно на теб говоря! Не ме зяпай така, а си прибери багажа!- отново прекъсна мислите му тя.
- Аз? Да стана? Че защо?- учуди се той.
- Да! Да станеш! Щото си ми седнал на мястото!
- Къде пише, че е твоетоMySpace?- попита я с нотка арогантност Кий.
- Еееей тука!MySpace- отговори момичето с по-голяма арогантност и му посочи залепеното на чина листче, където пишеше „№:401, Инйонг Майърс”.- Или.. и ти ли се казваш така? MySpace- попита го с голяма усмивка, готова за истеричен смях.- Ако е така, I’m sorry.. MySpace- започна да се киска тя, гледайки почервенелия от гняв и срам Кий.
- Айго.. съжалявам, не съм забелязал..- промърмори той и започна да събира нещата си.- Е аз къде съм тогава?!? MySpace- запита се той и се паникьоса, да не би да е объркал стаите като бърза.. Или не дай си Боже, сградата..
- Аами.. Ким Кибум, нали? Значи си на последния чин, зад мен..- отговори му момичето, въпреки, че въпросът не беше зададен към нея. Тя се почувства някак гузно за неговата спонтанна паника.- Почти си улучил.. почти. MySpace- продължи тя и посочи името му, написано върху неговия чин. После му помогна да се премести, усмихна му се и си седна на мястото.
“Малко високомерна, но какво пък.. MySpace А откъде знае името ми?.. Дали е фенка?..Сладка е.. а и косата сега ми изглежда истинска.. Господи, и какви големи очи! Със сигурност един от родителите не е кореец.. MySpace” размишляваше Кий. Детективският му нюх беше се появил.. отново. “Точно така Кий, иначе нямаше да се нарича Майърс.. БИНГО!.. MySpace Айго, Ким Кибум, за какво мислиш?! Имаш изпит след по-малко от 15минути!” сети се той и се ядоса на себе си.
Но без да усети, Кий започна да следи всяко движение на това момиче, Инйонг. Тя си свали раницата, извади химикал, молив и гума- нищо, които останалите не правеха.
Кибум забеляза още нещо- в стаята освен тях имаше още 27 ученика. 1/3та от тях нервничеха и преговаряха като за последно. Другата 1/3та гълташе всякакви бонбони или бабешки елексири, приготвени от загрижените им родители. Последната 1/3та беше тотално изключила от стрес- изразът „Нито приема, нито предава” беше точно определение за състоянието им. Единствено Инйонг извади слушалките си и започна да си тананика някаква песен.
“Хммм.. MySpace Харесва музика, облича се спортно, почти като момче.. явно не се тревожи за изпита, което показва, че или е гений, или е с хипер богати родители.. Но честна дума, хубава коса.. Черния й цвят пасва идеално на кремово бялата й кожа.. MySpace А и този лилав кичур ми напомня за моята коса от “Ring Ding Dong” времето MySpace Интересна личност, предполагам…” разсъждаваше той, докато им раздаваха тестовете. Тогава една от квесторите се развика:
- ОМО! Добре ли си??? MySpace- кресна учителката разтревожена.
- Да, не се тревожете, сега ще ми мине..- отвърна й спокойно Инйонг и повдигна главата си.- Напоследък много започна да става, вече свикнах…
- Добре тогава, нека другите да започнат работа!
Кий вместо да изслуша квестора, стана от мястото си и отиде при момичето. Стресна се, когато видя ръцете й окървавени.
- Айго, носа ли ти кърви?- попита той разтревожено.
- Ааа, не, просто се правя.. Всъщност това е доматен сос!- остро му отговори тя.
Кибум не отвърна на заядливия отговор и веднага извади носните кърпички от кутията на Блинг. Една даде на нея, а друга направи на по-малки парчета, под форма на тампончета.
- Д-доста си сръчен.. MySpace- каза слисана Инйонг, докато Кий й ги подаваше.- Благодаря..
- Майка ми е медицинска сестра, тя ме научи.- обясни кратко той и остана до нея, докато носът й спря да кърви. После отново седна на мястото си, но 20минути от ценното време бяха изтекли..
Изпитът бе общо 3 часа. Първият час мина още по-бързо от обикновеното заради „доматения сос”. През вторият час Кий само седеше и се опитваше да разбере задачите, но това не му се отдаваше много.
През първата половина на последния час, Инйонг стана тихичко от мястото си и отиде при квесторите.
- Излизаш ли?- попита единият.
- Не, просто исках да Ви попитам нещо..- излъга тя. Беше измислила начин да върне услугата на Кий.
- Яяя! Знаеш, че е забранено!- викна й жената ядосано.- Върни се на мястото си!
Момичето уж засрамено се запъти към чина си. “Добре, че сме до стената.. иначе планът нямаше да проработи..” помисли си тя и се усмихна дяволито, гледайки към Кибум. Той забеляза това и започна да мига на парцали, не разбиращ какво минава през ума й.
- YAAAAAH! НЯКОЙ ПОДСКАЗВА ВЕРНИТЕ ОТГОВОРИ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА!!- извика Инйонг, за да я чуят всички. Тя знаеше, че абсолютно всеки поне за следващите 5 секунди ще погледнекъм прозореца, затова ги използва изкусно- с бързо и плавно движение тя размени своя лист и листа на Кий. Веднага седна на мястото си и започна да го проверява.
- Айгу, това е бил чистача, който си върши работата.. MySpace- каза тя без да вдигне очи от листа.- Объркала съм се, извинете ме..
- Ако още веднъж ти чуя гласа, излизаш веднага!- заплаши я квестора, но тя не обърна никакво внимание на това.
“Какво по дяволите прави това момиче, иска да ни прецака и двамата ли?!? MySpace Ейшш, само това ми липсваше!!” викаше си Кий с всичка сила.. наум.
След 20 напрегнати за него минути, Инйонг най-сетне вдигна главата си от листа и се огледа. Всеки ученик беше концентриран върху своя тест, а квесторите говореха за връзката на Jonghyun и Shin Sekyung, която бе обявена преди няколко седмици.. Никой, освен Кий, не забеляза как тя без никакъв шум отново размени листите им. След това без да загуби секунда повече си предаде своя тест. Смигна на Кибум докато си прибираше нещата и излезе. Той отново я погледна като риба на сухо за момент, но после се съвзе и също си предаде листа, който бе коригиран от това момиче..
“Странно нещо.. ” мислеше си той, докато излизаше от сградата. Запъти се към красивата зелена градина, с която това училище разполагаше. Кий трябваше да изчака новият им жена мениджър, или както те я наричаха, Пратеникът от Ада, да го вземе от там. “Питам се, дали ми е фенка MySpace?.. Сигурно затова ми помогна.. MySpace А дали ме чака вън?! Може да я поканя на обяд за да се реванширам.. или вечеря.. MySpace…”размечта се момчето. “О, ЕТО Я!” забеляза седящата на една пейка Инйонг той и се усмихна с неговата чаровна усмивка…Последната промяна е направена от nasa__ на Сря Фев 09, 2011 5:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път
"If my joy can be your happiness, then thank you.."
Being a fangirl is not a hobby..It's more like..JOB!
http://www.last.fm/user/nasa__

2 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Сря Фев 09, 2011 12:41 pm

TonnIi

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
Айгууу уникално е,пускай следващаа

3 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Сря Фев 09, 2011 4:40 pm

Yulita ^^

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
лолл много ме кефи началото...продължавай ще следя!!

4 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Сря Фев 09, 2011 4:43 pm

rally___

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
ОМГ .. а квесторите говореха за връзката на Jonghyun и Shin Sekyung, която бе обявена преди няколко седмици.. О_О
nasa___ иска да ме убие..
ИНАЧЕ Е СТРАХТНО !!

5 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Сря Фев 09, 2011 4:57 pm

silwii_

avatar
A bell rang ding dong ★
A bell rang ding dong ★
анйонг насаааааааааааа, уелкъм бек... хД и пак ни зарадва със новия ти фик... започва мнооого якоо..давай давай.. Хдд

6 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Сря Фев 09, 2011 5:42 pm

Ral~

avatar
I keep dreaming ’bout you ★
I keep dreaming ’bout you ★
Супер е, продължавай в същия дух. ^-^

7 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Сря Фев 09, 2011 6:29 pm

jongminfan

avatar
We're living in the SMTOWN! ☆
We're living in the SMTOWN! ☆
Уей нов фик от теб Супер е началото..Кий как само за косата й говори Много е готина главата,чакам следващата

http://smiley92.tumblr.com/

8 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Чет Фев 10, 2011 8:48 am

nasa__

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
2ра Нота- Детективът

“Lalalala, Lightless, La-La-La-La- Lightless,
What should I do, babe.. MySpace ” пееше си Инйонг на ум, докато чакаше приятеля си. “Аааах, определено ставам по-добър композитор с всяка изминала нота.. Момчетата ми могат да се гордеят с мен MySpace” кефеше се тя на себе си, и то с право. След известно време й писна да чака и извади телефона си. Тъкмо да натисне зеления бутон, тя забеляза Кий, който стоеше точно пред нея.
- О, анйонг!- каза тя, изненадана.
- Яяя! Какво беше това, което направи преди малко?!- попита директно Кий, уж малко ядосан.
- Ами.. поздравих те. Нали така се поздравява човек в Корея?- отвърна му тя, объркана.
- Не говоря за сега, това което направи по време на изпита!- обясни Кибум и седна до нея.
- Ааа...- сети се тя.- Просто ти върнах жеста..
- Какъв жест?
- Ами.. помогна ми, когато носът ми започна да кърви.. Не можех да го оставя така..
- И реши да ни размениш тестовете?
- Не, реших да проверя твоят тест и да ти помогна да влезеш където искаш..-смутено отговори момичето.
- А откъде си сигурна, че твоите отговори са верни!?
- Омо, кой го казва..- започна да се ядосва Инйонг.- Ако не бях ти помогнала, нямаше да може да минеш изпита, братле..
- Яяя!
- Истина е.. като пресметнем, щеше да имаш около 40-46 точки, които не са дори половината от общия брой. Направих така, че да имаш около 80- 89, с които може да запазиш авторитета си на умен идол и да влезеш където си искаш.. MySpace- обясни тя накратко, което накара Кий да се засрами от себе си.- Казва ти го човек, който изкара 98,5 точки в подготвителните тестове миналия месец.. Не се тревожи, и двамата ще ни приемат там, където си пожелаем..- заключи тя с безгрижен тон.
Настъпи момент на мълчание, в който Кий мислеше върху това, което тя каза, а Инйонг безгрижно пращаше съобщение на приятеля си, който вече трябваше да я е взел.
- Значи съм бил толкова зле, а…- прошепна по едно време Кибум, разочарован от себе си.
- Не се напрягай толкова, миналата година аз имах по-малко точки и от теб..- каза Инйонг за негова утеха.- Разбирам защо не си могъл да се подготвиш.. тренировки, албум, представления, концерти.. всичко това си казва думата..
- Как така по-малко точки?- учуди се Кий.
- Ами.. изкарах 30 точки миналата година. MySpace.- отвърна й тя и притеснена си почеше главата.- Не се тревожии.. ще го минеш.. А и не мисля, че феновете ти ще спрат да те обичат ако се провалиш..
- А ти.. една от тях ли сиMySpace?- попита той, вече отгатващ, че ще има положителен отговор.
- ААА?? АЗ?? MySpace HELL NO!- кресна момичето.- Айго, Буда да пази.. Няма такова нещо!!- започна да обяснява тя.- Даже се смятам за анти- фен заради скандала на Jonghyun със онази, Shin Sekyung..
- Wooow… за първи път някой се осмелява да ми каже в очите, че ми е анти- фен.. MySpace- опитваше се да възприеме казаното Кий.
- Еее, не твой анти, негов..- поправи го тя.- В смисъл, всички знаем, че този скандал беше чиста реклама.. Всеки истински фен знае, че на него все още му е мъчно за бившата си приятелка..
- За нея?
- Ами да, за нея.. не сме толкова слепи, че да не виждаме..
- И все пак си ни била фен, затова ми помогна и се опитваш да ме оправдаеш с тежката ни програма?- попита отново Кий, още по-заинтересован от отговора. Нещо в това момиче събуждаше любопитството му.
- Айго.. MySpace- въздъхна момичето.- Първо, не съм ви била фен.. Второ, не е нужно да съм такава, за да знам колко време и енергия вземат тези ваши участия, ала-бала.. Все пак съм от същия бранш, така да се каже..
- Омо, да не си трейни някъде? MySpace- попита той, още по-любопитен.
- Не.- отговори тя студено.
- Да не си дебютирала в някоя нова женска група? MySpace
- Не.
- АЙГО, СОЛО АРТИСТ?!- учуди се Кибум, защото знаеше, че за соло кариера се изисква много повече талант и работа.
- Не бе човеко!
- Е какво тогава?- започна да се ядосва той.
- Рап учител, DJ и млад композитор!- отговори му тя, вече доста раздразнена от въпросите му.- Доволен?!- каза тя и го погледна с ядосан поглед.
- Яяя! По-спокойно!- отвърна Кий безгрижно, но беше впечатлен от отговора й.- Много нерви, много нещо! Нищо чудно, че постоянно ти кърви носа.. MySpace
- Ейш… MySpace- измърмори тя под носа си и погледна настрани. Забеляза две момчета, които приближаваха. Тя се усмихна и махна слушалките.
- Моят съвет е в най-близко бъдеще да отидеш на лекар заради този проблем.. MySpace
- Не се тревожи, всезнайко такова..- отвърна Инйонг и стана от пейката.- И без това имам среща с личния след 45 минути.. Анйонг! MySpace- каза тя и се затича към двете момчета, чакащи нея. Това бяха членовете на B2ST, Yang Yoseob, най-добрият й приятел още от детството, и Yong Junhyung, първата й любов.
- Джууун!- викна тя и се хвърли в ръцете му. Той я вдигна и завъртя.- Защо си тук, Драконче? Мислех, че извиках само Йо..- каза Инйонг и впи устни в неговите.
- Ооо, госпожица Ин не ме иска?- попита я той на шега и я остави на земята.
- Нее, не че не те искам..- възрази тя.- Просто имаме secret mission с него.- отговори Инйонг и започна грижливо да оправя яката и шапката му.
- Добре де, добре.. прощавам ти..- отвърна той шеговито и й стисна нослето.- Дойдох да посрещна макнаето, той също имаше изпит, нали знаеш..
- *силна кашлица* Ало, ако сте свършили семейните разговори, Ин, няма ли да тръгваме вече?- прекъсна ги Yoseob, който не обичаше да ги гледа така обсебени един от друг.
- Ейш, ако не ни прекъснеш па не става!- ядоса се Junhyung и го погледна злобно.
- Не се ядосвай, прав е. Ще закъснеем ако продължаваш да ме разсейваш така..- каза Инйонг и го целуна отново. После се отдели от него и с Yoseob тръгнаха към изхода.
- Не мислиш ли, че трябва да му кажеш?- попита я той, когато се отдалечиха достатъчно.
- Нее, само ще се разтревожи.. Знаеш го какъв е- като чуе думата „лекар” и се паникьосва..
- И все пак.. може да е нещо сериозно, Ин..
- Яяя! Не говори така.. просто тънки капиляри..
- А как си обясняваш главоболията?
- Прекалено стрес..
- Ами вчерашния ти припадък, който криеш от всички?
- Това вече не знам.. точно затова отиваме, Йо. Дай да не си мислим лоши неща, окей?- каза Инйонг и го хвана за ръката.
- Просто се тревожа, Ин..- въздъхна Yoseob, но после се усмихна.- Айгу, ако стане нещо на нашия неофициален 7ми член на групата, ние какво ще правим?- попита я той закачливо и разроши косата й..
Кий, от своя страна, стана свидетел на всичко. Все още си седеше на мястото и мислеше“Ейш, все стойностните вече са заети..Хм,но какво ми пука.. Сигурно няма да я видя отново..”
- ЕЙ, КИЙ!!!- кресна някаква жена точно на ухото му, което накара горкото момче да подскочи.
- Айго! Трябва ли да ме изкарвате акъла, госпожо Канг?!?- ядоса се той.
- ГоспожиЦА, КИЙ!- кресна отново противната жена със своя вещерски глас.- Къде си заблеял така?! Как мина изпита?!
- Добре.. благодаря, че попитахте..
- Яяя, само да не го минеш, и като твой мениджър ще направя живота ти че-рен!- заплаши го тя.
- Не се тревожете, всичко мина гладко..- отвърна й той, засегнат.
- Добре тогава, ще видим..- каза жената и го погледна със своя зловещ поглед.- Да вървим вече, ще закъснееш за предаването..
“Айгоо, щяла да ми направи живота черен..” мрънкаше си Кибум, докато пътуваха към студиото. “И без това не сме виждали бял ден откакто ти се нагнезди над главите ни, ламя такава.. Ейш, хьонг… трябваше ли да ни оставиш на ръцете на тая вещица..” проклинаше Кий стария им мениджър, който не бе успял да изтърпи депресираното държание на Блинг Блинг, Кий и Темин след като тя си замина и сам се уволни..
"If my joy can be your happiness, then thank you.."
Being a fangirl is not a hobby..It's more like..JOB!
http://www.last.fm/user/nasa__

9 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Чет Фев 10, 2011 2:48 pm

rally___

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
“И без това не сме виждали бял ден откакто ти се нагнезди над главите ни, ламя такава.. Ейш, хьонг… трябваше ли да ни оставиш на ръцете на тая вещица..” проклинаше Кий стария им мениджър, който не бе успял да изтърпи депресираното държание на Блинг Блинг, Кий и Темин след като тя си замина и сам се уволни..
Човече, усещам че този фик ще е още по-велик от миналия !!!
ОБОЖАВАМ ГО!
още от втората глава

10 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Чет Фев 10, 2011 3:57 pm

(づ ̄ ³ ̄)づ

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
радвам се ЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙ ТОЛКОВА МНОГО *прави странни движения с ръцете* ,че почваш продължението ...ще следя ...с нетъпение очаквам следващата "нота"

http://sofieroll.tumblr.com/

11 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Чет Фев 10, 2011 7:45 pm

jongminfan

avatar
We're living in the SMTOWN! ☆
We're living in the SMTOWN! ☆
Ооо невероятен е фика до тук и ми много интересен Какво ли има на Инйонг,дано не е нещо сериозно Има ги и B2ST,което е още по-хубаво Чакам следващата с нетърпение

http://smiley92.tumblr.com/

12 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Пет Фев 11, 2011 9:59 am

nasa__

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
Нота №3
Завръщането

Преди няколко седмици, момчетата най-сетне се върнаха в Корея, след уморителния им дебют в Япония. След кратка почивка, която съдържаше единствено сън и много храна, всеки един от тях се върна към нормалния си живот.
Мино всеки ден се срещаше с Хани- неговата най-добра приятелка и първата му любов, с която бяха заедно вече около година и половина без да се забележат от медиите. Но този дебют в Япония се беше отразил в отношенията им.. В началото Мино дори предложи да се разделят, не защото не я обичаше, а защото не искаше тя да се тревожи и тъжи заради него. Обратно тогава Хани му даде две неща- един здрав шамар, за да се осъзнае какви ги дрънка и обещание, че ще го чака без значение колко дълго ще се бави той.. Така и стана- след почти три месеца раздяла сега те бяха отново заедно, още по-влюбени и жадни един за друг.. Това, разбира се, подбуждаше завистта на ергенската част от групата.
Оню от своя страна си намери ново хоби- готвене на пилешко! Понеделник, сряда и петък станаха неговите дни за практика- тогава никой, дори Кий не доближаваше до кухнята. Лидерът гонеше всеки, който дръзне да го прекъсне, и то с кухненски нож, а при неговата непохватност нито един не искаше да рискува с живота си. Странното бе, че той готвеше единствено пиле и ядеше всичко, освен бялото месо. “Бялото месо е диетично, не ми трябва.. вие го яжте.. MySpace” казваше той на останалите, без обяснима причина.
Кий.. той си остана такъв, какъвто беше и преди година и половина.. Дивата си е Дива, не е нужно да се променя. MySpace Или не, може би наистина имаше малка промяна в него- той стана по-самотен и затворен в себе си след нейното заминаване. От друга страна той стана по-близък с Блинг, който пък дълго време беше в депресия.. Споделяха си повече, спортуваха, излизаха на пиянски вечери.. Не бяха малко случаите, в които Кий трябваше да носи вкъщи мъртвопияния Jonghyun.. Но когато бомбата със Shin Sekyung избухна те отново се дистанцираха един от друг. Дори и да беше поредната измислица на новият им мениджър и Блинг да нямаше вина в това, Кий все още смяташе, че не е правилно. А и заради тази новина тя, неговата най-добра приятелка беше наранена..
Jonghyun… той се превърна в пълна развалина.. Откакто тя си замина, времето за него сякаш беше спряло.. Въпреки, че беше изминала цяла година без нея, той все още я чувстваше близо до себе си.. Въпреки, че се разделиха заради неговия скандал с онази актриса, той все още таеше надежди, че тя някой ден ще се върне и ще бъде отново негова.. Това бяха причините, заради която той все още дишаше. Надежди, които дори и той осъзнаваше, че са празни..
За него първите дни бяха най- трудните. Беше отказал да се върне в мястото на SHINee, реши да остане в нейния апартамент, който беше точно един етаж под техния. Мястото, където той прекара най-прекрасните си месеци с любовта на мечтите си.
Но сега стаите, изпълнени с нейният аромат и техните спомени, го изпълваха с неизпитвана досега от него тъга. Да заспива сам..да се буди сам.. да закусва сам.. да разглежда снимките им сам.. да се чувства тъжен, без някой, който да го утешава.. Не можеше да свикне с всичко това..
И тогава стана нещо катастрофално- мениджърът им напусна работа и на негово място дойде вещицата, която му забрани да стъпва в неговото свещено място, с надеждата, че така ще я забрави. За бонус измисли този скандал със Shin Sekyung, за да го „разведри”. Но за нейна беда, това накара Блинг да развие тежка депресия, която започна да му пречи в работата. Това ядоса тази 45-годишна, все още неомъжена жена още повече. Веднага му се намери психолог и се започна лечение, не защото така би следвало, а защото това се отразявало на продажбите. Като цяло, всички членове я намразиха още тогава…
И накрая- Темин. Въпреки, че се тревожеше за връзката на Блинг и любимата му братовчедка, от няколко месеца той мислеше за едно единствено нещо- за новото момиче в училището.
Мини не разбираше какво става с него, когато я види... Дори и да я зърне отдалеч, неговото сърцебиене и дишане се зачестяваха, бузите му ставаха червени..а и това странно чувство в стомаха му го подлудяваше. През междучасията той не можеше да откъсне очи от момичето, а през часовете единствените му мисли бяха за нея..
Темин искаше да се запознае с нея, да се сближат, да станат приятели, а може би, може би и нещо повече… НО, за негово нещастие, тя беше прекалено затворена в себе си. Макнето винаги я виждаше сама, седнала някъде в двора, със слушалки на уши и книга в ръка. Ядосваше се, когато си мислеше, че красиво момиче като нея няма приятели. Искаше някой ден да седне до нея без да иска разрешение и да започне да й разказва вицове, така че да види чаровната й усмивка.
Тя имаше прекрасни очи- големи, черни и изразителни. Мини с един поглед към очите й вече разбираше дали книгата, която чете е драма, манга или учебник. “Хей, интересна ли е?” искаше да я пита той, но знаеше, че ако го направи, ще привлече вниманието на всички останали, но не и нейното…
Докато той кроеше планове върху начина, по който ще се запознае с нея, му съобщиха, че ще отиват в Япония за дебют. MySpace Така неговите надежди потънаха в бездънното море на популярността му. “Какво си мислеше Темин, дори и да се запознаете, няма да можеш да си с нея.. ” повтаряше си той, докато бяха в Япония и убиваше всичките си мечти и надежди една по една, но когато се върнаха обратно в Корея, те изведнъж възкръснаха..
"If my joy can be your happiness, then thank you.."
Being a fangirl is not a hobby..It's more like..JOB!
http://www.last.fm/user/nasa__

13 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Пет Фев 11, 2011 4:19 pm

jongminfan

avatar
We're living in the SMTOWN! ☆
We're living in the SMTOWN! ☆
Айгуу невероятна е главата Умирам да разбера коя е тя Горкичкият Блинги Мога да си представя как изглежда Чакам с нетърпение следващата глава

http://smiley92.tumblr.com/

14 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Пет Фев 11, 2011 4:55 pm

rally___

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
Ми то е очевидно струва ми се коя е тя, но само за нас - отдадените читатели xD
Главата беше страхотна като всяка друга! Искрено се радвам, че можем да продължим да четем прекрасните ти фантазии!

15 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Пет Фев 11, 2011 5:27 pm

Yulita ^^

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
Лидерът гонеше всеки, който дръзне да го прекъсне, и то с кухненски нож, а при неговата непохватност нито един не искаше да рискува с живота си.
хаха главата е супер яка и да следящите си знаем коя е "тя"

16 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Съб Фев 12, 2011 3:42 pm

jongminfan

avatar
We're living in the SMTOWN! ☆
We're living in the SMTOWN! ☆
Ми и аз го следя,но ако не се лъжа тя каза в началото,че го е писала фика преди да напише 5+1=1

http://smiley92.tumblr.com/

17 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Съб Фев 12, 2011 4:03 pm

rally___

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
Неее.. почнала е да го пише преди за завърши 5+1 :D

18 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Съб Фев 12, 2011 4:16 pm

jongminfan

avatar
We're living in the SMTOWN! ☆
We're living in the SMTOWN! ☆
Все едно,няма логика да е човека за когото си мислите при положение,че казва,че тези,които не са чели 5+1 също могат да го четат..

http://smiley92.tumblr.com/

19 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Съб Фев 12, 2011 4:24 pm

rally___

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
Е, ще видим.. xD
Аз все още мисля че е тя

20 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Съб Фев 12, 2011 4:29 pm

(づ ̄ ³ ̄)づ

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
пфф щях да й кажа името и се сетих за Волдемор в "Хари Потър" как като не искат да го споменават само казват "знаеш кой" .... .. знаете кой .. ми липсваааа

П.П. не Волдемор

http://sofieroll.tumblr.com/

21 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Съб Фев 12, 2011 7:23 pm

lina

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
Страхотен фик, много е интересен!
Чудя се коя е тя...... Чакам с нетърпение следващата глава

http://mydramalist.info/users/2067/ivka92

22 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Нед Фев 13, 2011 11:27 am

nasa__

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
Нота №4
Момент, Майърс?! о_О


27ми Май, 2011:

- Хьонг, не може ли по- бързо? Закъснявам!!- настояваше Темин, докато пътуваха във вана.
- Ейш.. имаш още 1 час до началото на занятията.. Първо оставяме Jonghyun!-обади се шофьорът.
- Точно така.. Айго, за първи път те виждам с такъв копнеж към ученето..- намеси се и Кий.
- Да ама.. искам да се срещна с приятелите си. Липсваха ми!- опита се да се измъкне Мини.
- Тъй ще кажеш.. - прошепна му Мино, който седеше до него и го сръчка.- Заради нея е, нали? Искаш да я видиш час по-скоро?
- Хьонг, по-тихо!-паникьоса се макнето.- Ейш.. на теб пък нищо да не ти се каже!
- Не се тревожии.. само се шегувам.- успокои го Мино.- Довери ми се. Аз да не съм оная вещица, новия мениджър..
- Такам.. готов ли си за срещата с психолога?- прекъсна ги Оню. Той гледаше към Блинг с разтревожени очи.
- Какво искаш да кажеш, хьонг? MySpace- отвърна му студено той.
- Ааа, н-нищо не искам да к-кажа! Просто..- започна да заеква лидера. Не искаше да го обиди с нещо.
- Хьонг престанете да се държите с мен като психично болен!- ядоса се Блинг.- Гледате ме все едно ще ви изколя всички!
- Яяя! Той само се тревожи за теб!- обади се и Кий.- Не си го изкарвай на нас! Честно ти казвам, вече започва да ми писва с твоите изблици на гняв!
- Така ли господин Ким Кибум-ши? Да не мислиш, че на мен ми е приятно да вземате за безнадежден случай?!- отвърна му Jonghyun, ядосан както винаги. Изведнъж ванът спря и Блинг излезе, тряскайки вратата с цялата си сила.
- А-аз.. просто се т-тревожех за н-него.. - прошепна Оню и му стана тъжно.
- Не си виновен хьонг, знаеш, че все още е в депресия..- утеши го Мино.
- Е добре де, докога?- викна Кий.- Или да направи нещо, за да си я върне, или да я забрави. Ние длъжни ли сме да му търпим капризите?!
- Казваш го, но всички знаем, че не го мислиш, Кий хьонг..- присъедини се към разговора и Темин.- Нуна все още е част от нашия живот, въпреки, че не говорим за нея пред Jonghyun хьонг..
- Ей, между другото, има ли новини от нея MySpace?- попита лидера.- Не сме се чували откакто ни направи ремикса на Луцифер за концерта..
- Ами… в средата на световния си тур е.. От друга страна пък работи с Usher върху нов проект.. Като цяло е заета, де -изясни накратко Темин.
Кий не можа да издържи и започна да се удря на седалките.
- Тя ми липсваа!- призна си той и гушна Темин.- Като ги сравня двете, тая Sekyung ме нерви още повече! Не я искам близо до нас тая лисица, shiro, shiro, shiroоооо! MySpace
- Същото и тука..-съгласи се и Мино.- Sekyung-ши я е страх да хване топка, в случай, че ще й се счупи нокът.. А нуна е такава мъжкарана понякога, направо трудно я побеждавах…- спомни си той и въздъхна.
- Еее, недейте така..все пак решението не беше нито на Sekyung, нито на Jonghyun, а на мениджърите..
- Айгооо не ми говори за тая ламя, направо ми иде да й извадя очите! MySpace-ядосано отвърна Кий. Тогава изведнъж ванът се спря.
- Йей, пристигнахме!- зарадва се Темин, отвори вратата и с подскоци тръгна към училищната сграда.
- Абе тоя да не би да е влюбен?! - учуди се Кий. Мино се почувства неловко и не каза нищо- това беше тайна между него и макнаето.
- А момчета, вие накъде бяхте?- попита шофьорът и Кибум забрави за въпроса си.
- Ние с Кий сме към фирмата, хьонг!- отговори Оню.
- А ти, Мино?
- Аа, в „Dream Team”, но преди това вземаме Хани. MySpace- отвърна Харизмата, със 100 каратова усмивка.
- Ейш…- намръщи се Кий и Мино го забеляза.
- Какво бе? MySpace Пак ли завиждаш?- попита той.
- Чудя ви се.. как успяхте да издържите толкова много..- въздъхна Кибум.
- Верно ве..- включи се и Оню.- От колко време сте заедно вие?
- Цяла година и четири месеца! MySpace- отговори Мино с гордост.
- И не ти писна с нея? MySpace
- Разбира се, че НЕ, Кий хьонг! Говориш така, защото досега не си се влюбвал..Ще те видя и теб след време.
- Пффт… не ми говори за любов- който я намери, или губи разсъдъка си като теб, или душата си като Jonghyun хьонг. Не ми трябва.. MySpace
- 6’тото ми чувство ми казва, че скоро няма да мислиш така..- предупреди го Мино.
- Яяя! Ти като толкова си обичкаш Хани защо не се преместиш при нея? Хем ще спрем да слушаме небивалиците!- започна да се заяжда Кий.
- Ей, ей! Не му давай такива идеи!- намеси се лидера.- И без това тази ламя не знае за връзката им, ако си науми такова нещо… не ми се мисли!..

*Обратно в училището на Темин*
Темин плавно си вървеше към сградата, без да бърза. Той се наслаждаваше на хубавото време и колкото и странно да звучи, се радваше, че е на училище. Пред това, което преживя в Япония, гимназията му се струваше детска играчка, а и му липсваше Чансок, момчето, с което сядаха заедно в клас. Иии.. разбира се.. колкото и да не иска да си признае.. непознатото момиче…
- ТЕМИИИИН! Копеле такова, радвам се да те видя!!- викна един познат глас. В следващия момент източникът на тази врява висеше на врата на Мини.- Лелеее, колко ми липсваше!! Осъзнах, че никой не иска да сяда с мен, братле!! MySpace
- Че кой освен мен би искал да е близо до дърдорко като теб?..- отвърна Темин и се усмихна. Чансок го пусна и го потупа по рамото.
- Имам да ти разказвам мнооого, братле..- развълнува се той.
- Не ми казвай.. пак някое момиче те отхвърли, нали?- попита закачливо макнаето.
- НЕ! Точно обратното!! MySpace Щастливо влюбен съм! И то в най- сладкото момиче на гимназията!! MySpace- изфука се момчето, докато си търсеха пейка в двора. Разбира се, всеки, който ги виждаше се обръщаше още веднъж, за да се наслади на Мини. Него от друга страна пък го хвана някаква тревога. “Не може да говори за нея нали?! Неее.. тя е прекалено затворена в себе си за този дърдорко тук..”мислеше си той.
- Не ми казвай, че е…- започна на глас.
- Ааа няма да ти кажа, ти сам си отгатни!- прекъсна го Чансок.
- По-малка ли е от нас?
- Дам.. на 16 е, 9ти клас
- Яяя, наистина?- стресна се Темин. “Омо, и тя е 9 ти клас ! Айго… 9ти „А” ли беше?!??”
- Ахъм. А сега познай и паралелката!
- Девети „А”?
- Откъде познаааа?! Айгоо, да не би да си станал екстрасенс в Япония?!- впечатли се приятелят му. Мини пък започна да се тревожи здраво. “Не.. не може да бъде тя! Не трябва да е! Айгоо, оттокеее?!?..
- Яя, каква е тая уплашена физиономия?!- забеляза Чансок.- Еййш.. не се тревожи, не е Мин.. не съм толкова долен, да открадна момичето на братлето си MySpace- успокои го той и седнаха на една пейка.
- Мин? Коя е Мин?- попита Темин и започна да мига на парцали.
- Момичето, което се премести тук в началото на годината, глупчо! Верно, ти не й знаеш името.. Минйонг се казва, приятелите й я наричат Мин MySpace Аз си направих домашното, братле.. Разрових се малко, както ми заръча. И добре, че съм го направил! Така се запознах с моето момиче, Хюна. MySpace
- MySpace.. Това е облекчение..- успокои се Темин за секунда. На другата вече беше развълнуван за това, което ще чуе за нея.- И такаа, РАЗКАЗВАЙ!- заповяда той.
- Добре де, добре.. Спокойно.. имаме време.. MySpace
- Chansok-aaaah!! Давай по същество!
- Ейш.. човек не може да се заяжда с теб..- упрекна го той.- Значи, име- Минйонг Майърс, години- 16, ръст…
- Момент, Майърс?- учуди се Темин.
- Дам.. баща й е американец. А и кой би я помислил за чиста корейка с такива красиви големи очи?
- Прав си.. продължавай.
- Ами… от доста години е живяла в САЩ, върнала се е в Корея тази година. Все още изпуска по някоя грешка като говори, смятам, че затова е била така, по-затворена в началото.. Сега са много добри приятелки с моето момиче. Даже са сядали заедно, КАТО НАС, братле!
- Яяя.. наистина си научил доста.. Браво!- похвали приятеля си Темин.
- Е че как.. MySpace И по- важното Темини, запознах се с нея.- изфука се Чансок.
- Яяяя! Наистина??!
- Ахъм.. и мисля, че е доста свястно момиче. В първите няколко дни се държеше студено, беше мълчалива и честно си помислих, че това момиче има проблем с комуникацията… Но, за щастие не съм бил прав! Мин е една от най-забавните момичета, които някога съм срещал, братле!! Имаш вкус, да знаеш..
- Като кажеш забавна....
- В буквалния смисъл! Постоянно се шегува, прави разни смешни муцуни, даже чете манги като нас!!
- Хехе, това е добре..- зарадва се Темин.
- И е много добра приятелка..- допълни Чансок и стана сериозен.- Нали знаеш онази учителка по английски?
- Дам, какво за нея?
- Ами.. знаеш, че като си набележи някой и…
- …става невъзможно да минеш класа..-допълни Мини.
- И тая си набелязала Хюна..
- О, горката тя!
- Чакай, чакай, слушай без да прекъсваш!- предупреди го Чансок.- Та, нали мойта сяда до твойта..
- Яяя! Между нас няма нищо, защо казваш, че е моя?!?- не можа да се стърпи Темин. Този дърдорко само го караше да я харесва още повече.
- Казах без да прекъсваш!!!- скара му се той.- Ии са станали доста добри приятелки. Един ден, пак тая учителка мъчела Хюна, и на Мин й е дошло до гуша. Ударила с юмрук чина, станала на крака и започнала да вика на английски. Учителката се е ядосала ии оттогава Минйонг й е под прицела..
- Омона…- съжали момичето Темин.
- Чакай, недей да я съжаляваш толкова бързо!! И сега нали идва време за контролно.. Мин го прави перфектно, както винаги, все пак е била в Америка доста време, но тая й пише абсурдните 25точки от общо 100!
- Ейш… тая жена може да се сравнява с нашия нов мениджър, г-ца Канг..- ядоса се момчето. – И после?
- Мин й вдига втори скандал, разбира се.. MySpace И този път учителката полудява, започва да крещи и да я удря с показалката си.. Дланите й все още са превързани..
- Яяя!! Тая ку*ка!!!- ядоса се Темин и стисна ръката си в юмрук.
- Емии, и аз така казвам…- подкрепи го Чансок.- Та, това отива чак до директора. И той веднага вика настойник в училище.
- И после? MySpace- започна да се тревожи той.
- Амии, появиха се една хипер готина нуна и супер харизматичен хьонг като нейни настойници. От там предполагам, че не живее с родителите, а с брат и сестра си.. MySpace- замисли се момчето.
- Ииии?? MySpace
- Най- хубавото е, че те бяха на нейна страна. Не се извиняваха от нейно име на тази вещица.. Доста спориха, после на брат й писна да се разправя, хвана Мин за ръката и си тръгнаха.. на следващия ден не дойде на училище..
- И какво? Преместиха ли я?!?
- Нее, след този ден тя се върна с брат си и професора по английски от Сеулския университет.
- WHOAA!!- изуми се Мини.
- Дам… Брат й накарал професора да провери контролното и да го оцени.. И какво излезе- всъщност е имала 99,5 точки! Май само е допуснала една правописна грешка..
- Yaaaaah… значи е голяма работа..
- И не само тя, явно цялото семейство са такива. Щом могат да викнат такъв високопоставен професор ей така..
- Прав си.- съгласи се Темин и поклати глава.- И после?
- Ами.. директора беше доста засрамен.. извини се на Мин, на семейството й, даже и на професора. MySpace А учителката я уволниха, братле! ЗАЖИВЯХМЕ!! MySpace
- Кога стана това?- попита Темин.
- Преди около седмица..- отговори Чансок.- Нали ти казвам, ръцете й все още са превързани.. Боли я даже като държи химикал..
- Ясно..- прошепна си той и усети как някаква енергия се появява вътре в него. Искаше с нея той да отиде и да разбие мутрата на онази учителка. “Yaah, какво ми става?!” учуди се той. “Това пък какво ще значи? Състрадание ли е?”запита се младото момче. “Дам, сигурно е състрадание.. все пак съм добър човек.” заключи той и въздъхна.
- Искаш ли да ви запозная?- прекъсна му мислите Чансок и го сръчка.
- Ааа? С НЕЯ?!- паникьоса се Темин.
- Не, с мис Русия! Кой друг, бе глупчо, с Мин, разбира се!
- Ааа… ъъъ..ммммм… не знам..- измърмори Мини.- Днес ли?
- Какво ще кажеш за догодина? ДНЕС, РАЗБИРА СЕ!
- Неее, не, не съм готов!!- уплаши се той.
- Е добре тогава.. някой друг ден..
- Така е по-добре.- успокои се макнето.
- .. някой ден.. когато тя си намери друго момче…
- Кааквоо? MySpace
- Ами, ако си мислиш, че такова парче като не ще седи свободно още дълго време, жестоко се лъжеш братле.. MySpace Още преди 3 дена един от баскетболистите й предложи да излизат, но тя му отказа.
- НАИСТИНА?
- Ами да.. ще я цитирам:- каза той и си приготви гласа.- “Наистина, не че нещо не ти е добре, просто с теб не бихме имали дори и тема за разговор.. Предпочитам танца пред спорта.. MySpace Съжалявам!”
- Наистина?? MySpace Танци?!
- Да братле, танци!- отвърна Чансок и му се усмихна мъдро.- Казвам ти, имам чувството, че бихте станали добра двойка с нея.. Имам надежди! MySpace Затова, стегни се и си пробвай късмета! Момичета като нея са рядкост..- каза му той като истински приятел и го потупа по рамото..
- Ами ако…-подхвана Темин и го погледна с разтревожен поглед.
- Какво „ако”? Живей за момента, братле.. Дори и да ти каже не, няма да е края на света. А и ти няма да й се нахвърлиш, разбира се! Първо се опознайте малко.. после ще се разбере..
- Не знам.. може пък да не иска някой като мен..- въздъхна Темин и за първи път съжали, че е избрал да стане идол..Пп от автора [Йеей, първото ми xD]:
Значи, съжалявам за дето ви обърках малко. MySpace
Първата изкра за "You..The Music In Me" в мен светна на 18ти ноември, когато Кий наистина имаше изпити xDD Дадох малко свобода на фантазията си и се появи цяла идея за нова история, но не можех просто да зарежа "5+1" и да пиша тази. Затова я оставих на заден план, но си продължавах да "добавям детайли" към основната идея. Замисъла беше да го пусна, след като "5+1" свърши. Но тъй като имаше дооста хора, които искаха продължение, ми светна нова идея- да слея новия фик с продължението на стария. MySpace Така че, тя е същата от "5+1" MySpace А това, че тези, които не са го чели, също спокойно може да четат "You..The Music In Me" си е вярно, защото както виждате, въвеждам нейното присъствие лека-полека, а и се очертава кратък "преразказ" на сюжета в "5+1", чрез който ще изясним всичко на новите и ще припомним какво е станало на старите читатели..MySpace
Ох, дано да не съм ви объркала още повече с моите заплетени планове..MySpace
"If my joy can be your happiness, then thank you.."
Being a fangirl is not a hobby..It's more like..JOB!
http://www.last.fm/user/nasa__

23 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Нед Фев 13, 2011 12:12 pm

rally___

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
ЧОВЕЧЕ ! ЖЕСТОКА СИ! ЖЕСТОКА!!
Фикът е страхотен и си умирам да го чета!

24 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Нед Фев 13, 2011 12:23 pm

TonnIi

avatar
You’ve got to be the climax of my life ★
You’ve got to be the climax of my life ★
Омооо уникално е и подозирам,че момичето на Темин е сестра на момичето, с което се запозна Кий на изпита

25 Re: You..The Music In Me~♫♫ on Нед Фев 13, 2011 4:18 pm

silwii_

avatar
A bell rang ding dong ★
A bell rang ding dong ★
Начи... Наса... СЕРИОЗНО ТИ ГО ЗАЯВЯВАМ ... ХД ОБИЧАМ ТЕ МОМИЧЕЕЕ !!!!!!! ... И ТВОИТЕ МЕГА СУПЕР ДУПЕР ЯКИ ФИКОВЕ!!!! хдд.. лелееее простоо ме изумяваш със всяка измината глава ... и тва че ще продължиш 5+1 в тоя фик е ИДЕАЛНА идея .... нямамтърпение да видя кво ше стане натам ... начиии... считай ме за твой ЗАКЛЕТ ФЕН !!! до грообб ! хД

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 19]

Иди на страница : 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите